Sport

Mitică Dragomir, amenințat de galeriile din România. „Să ai atâtea de-o sută de euro în buzunar”

Mitică Dragomir susține că a fost amenințat de galeriile echipelor din România de multe ori, dar niciodată în public sau în afara stadioanelor.
31.03.2024 | 12:16
Mitica Dragomir amenintat de galeriile din Romania Sa ai atatea deo suta de euro in buzunar
Mitică Dragomir, despre amenințările primite de la galeriile din România. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urma scandalului cu stenogramele de la Rapid, Mitică Dragomir a recunoscut că și el a fost amenințat de galeriile formațiilor din România. Fostul președinte LPF susține că acest lucru s-a întâmplat doar pe stadion sau prin alte metode indirecte, însă niciodată nu a fost ceva serios.

Mitică Dragomir, amenințat de galeriile din România. “Să ai atâtea de-o sută de euro în buzunar”

Mitică Dragomir a mărturisit că a fost amenințat de galeriile din România, dar asta a fost tot, doar vorbe. Fostul președinte LPF crede că scandalul stenogramelor de la Rapid și tot ce se petrece în acel caz este o directivă venită din altă parte.

ADVERTISEMENT

Concret, Dumitru Dragomir susține faptul că cei de la FIFA își doresc ca galeriile să nu mai folosească fumigene, petarde și altele în timpul meciurilor de fotbal. Astfel, omul de afaceri sugerează că această anchetă ar putea fi ca un exemplu pentru toate galeriile din România.

“Să ai atâtea de-o sută de euro în buzunar câți m-au înjurat și câți m-au amenințat. Pe stradă niciodată. Dar când coboram din stadion erau toți cu mine să facă poze.

ADVERTISEMENT

În toată Europa se întâmplă asta, nu doar la noi. Ți-am mai zis eu că am vorbit cu cineva de la FIFA. E o directivă. Nu vor să mai fie fumigene și pocnitori pe stadioane. Ne curăță”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX Profețiile lui Mitică.

Dragomir, verdict în scandalul stenogramelor de la Rapid

În ancheta în care au fost implicați Daniel Niculae și Liviu Ungurean au apărut detalii din conversația celor doi. Dumitru Dragomir a oferit prima reacție legată de scandalul stenogramelor de la Rapid și a dat un verdict clar.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mitică Dragomir este de părere că președintele celor de la Rapid a făcut doar o greșeală pe care ar trebui să nu o mai repete. Totodată, fostul președinte LPF susține că Bocciu nu va primi și mai multă pușcărie.

Sunt niște oameni care au vrut să facă spectacol pe stadion. Convingerea mea este că Bocciu nu o să pățească nimic, doar l-au speriat un pic. Nu îl bagă la pușcărie. Este directivă Europeană. Trebuie ca oamenii să înțeleagă că asta e pușcărie curată. Nu te mai iartă nimeni. 

ADVERTISEMENT

Eu știu că în lege există și prevenția. Adică, prima dată îți dau o amendă și nu te bag la pușcărie din prima. S-ar putea ca acolo să fie și altceva. Din stenograme nu părea să fie și altceva.

Să nu fi găsit armament. Dacă nu au găsit la Bocciu nu o să îl bage la pușcărie. Pentru lucruri de genul ‘te bat’ nu poți să bagi pe cineva la pușcărie. O să îi dea drumul după 30 de zile. Numai să nu fie altceva, că noi nu știm. 

După scandalul ăsta nu îl dădeam afară pe Daniel Niculae, dar nici nu îl premiam. Îl atenționam să respecte legislația în vigoare. E tânăr și învață. De asta devii conducător după ani de zile. Le înveți pe toate, nu doar regulamentele”, a mai spus fostul președinte LPF, la MAX Profețiile lui Mitică.

Mitică Dragomir, despre amenințările primite de la galeriile din România

ADVERTISEMENT