Sport

Mitică Dragomir, caracterizarea perfectă a lui Gigi Becali

Mitică Dragomir i-a făcut caracterizarea perfectă lui Gigi Becali. Fostul șef LPF a vorbit despre patronul de la FCSB, pe care l-a numit stăpân.
26.08.2023 | 22:45
Mitica Dragomir caracterizarea perfecta a lui Gigi Becali
Mitică Dragomir i-a făcut caracterizarea perfectă lui Gigi Becali. Fostul șef LPF a vorbit despre patronul de la FCSB, pe care l-a numit stăpân.
ADVERTISEMENT

La emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit cu Horia Ivanovici despre mai multe subiecte fabuloase. Mitică a discutat despre curajul lui Pintilii, după ceea ce i-a spus patronului de la FCSB. Fostul președinte de la LPF i-a făcut și caracterizarea lui Gigi Becali.

Mitică Dragomir, încântat de curajul lui Pintilii

După ratarea grupelor din Conference League, Gigi Becali nu a fost mulțumit de Charalambous și Pintilii. Patronul de la FCSB s-a referit în mod special la deciziile pe care aceștia le-au făcut, acesta fiind motivul înfrângerii cu Nordsjaelland. După declarațiile finanțatorului, Pintilii i-a dat ultimatum lui Becali și nu a acceptat criticile făcute de Gigi.

ADVERTISEMENT

În acest context, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a discutat cu Horia Ivanovici despre curajul și tăria de caracter de care a dat dovadă Pintilii. Fostul președinte LPF consideră că secundul lui Charalambous ar trebui păstrat în continuare la club, fiind un avantaj pentru Becali să aibă așa oameni alături.

“El ca patron are dreptul să îți ceară orice, iar tu să execuți. Dar faptul că Pintilii a avut tăria de caracter să spună ce a zis, acesta este genul de om de care trebuie să ții. Ce a făcut Pintilii dă dovadă de tărie de caracter, să îi zici așa ceva lui Becali.”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Caracterizarea lui Gigi Becali: “Îi place să fie stăpân”

Mitică Dragomir a vorbit și despre patronul de la FCSB. Fostul președinte LPF i-a făcut caracterizarea perfectă lui Gigi Becali, despre care crede că ar trebui să aibă și oameni care spun lucrurile direct în față, nu doar lingușitori. Dumitru Dragomir a specificat despre finanțatorul roș-albaștrilor că îi place să fie stăpân și să aibă slujitori.

“Nu trebuie numai oameni care să îți zică de bine, mai trebuie să fie și oameni care au curaj. Eu la construcții lucrez cu doi oameni. Și le mai zic dacă mi se pare mie că nu e ceva bine, cum ar fi ca ei să execute imediat, păi nu e bine. Ei vin să îmi zică mai întâi și îmi explică lucrurile acestea tehnice.

ADVERTISEMENT

La Becali e diferit. Mor toți când îl văd pe Gigi și nu pentru că le face rău, dar e rău de gură. Îl știu de frică. Lui Gigi îi place să fie stăpân și să aibă slujitori.”, l-a caracterizat Dragomir pe Becali, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Mitică Dragomir spune nu viciilor

Dumitru Dragomir a vorbit și despre vicii în general. Fostul șef LPF a explicat care sunt motivele pentru care nu fumează și nu bea. Ca să exemplifice mai bine aceste lucruri, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, invitatul special a povestit câteva momente din copilăria. Perioada aceea fiind cea care l-a determinat să spună nu viciilor.

ADVERTISEMENT

”Am băut la o pomană, aveam șase ani. M-am matolit de nu mai beau nimic. La șase ani mi-au dat ăia țuică. De Paști, când se ducea toată lumea la biserică, m-am dus cu mama. Ăia îmi ziceau ‘Mitică, bea să vei ce bună e’. Am vomitat. De atunci, să nu mai văd băutură.

Iar cu țigările, eu n-am fumat toată viața. Aveam vreo 10-12 ani și îmi adusese un naș de-al meu o trotinetă. În prima zi i-am rupt roata și mă plimbam cu ea cu o roată legată cu sârmă, pusă pe un șurub. Am adunat chiștoace, mi-am făcut vreo țigară așa, și am fumat în casă, aveam o cameră mică, unde dormeam toți trei, eu, mama și tata. Vine mama acasă și vede fum în cameră. Zice ‘ia hai aici’.

Eu pusesem țigara într-un pahar și mama a văzut imediat. Îmi zice că am început să fumez. Mi-a zis să deschid gura și mi-a băgat țigara aprinsă pe gât. De atunci nu am mai fumat”, a mai spus Mitică Dragomir.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10.30.

Mitică Dragomir, caracterizarea perfectă a lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT