Sport

De ce nu are Dumitru Dragomir vicii: „M-am îmbătat la șase ani. Mi-a băgat țigara pe gât”

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a dezvăluit la „Max Profețiile lui Mitică” de ce nu are vicii precum băutura sau țigările.
26.08.2023 | 07:42
De ce nu are Dumitru Dragomir vicii Mam imbatat la sase ani Mia bagat tigara pe gat
Dumitru Dragomir vorbește despre viciile vieții. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și HORIA IVANOVICI au vorbit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre două evenimente din copilăria fostului șef al LPF. El a dezvăluit motivele pentru care nu se atinge de alcool sau de țigări. În schimb, Nea′ Mitică are un alt „viciu”, poate la fel de costisitor: pălăriile.

Mitică Dragomir, despre viciile vieții

Acum un potent om de faceri, Dumitru Dragomir a povestit un eveniment din copilăria de la Bălcești, pe când avea șase ani, care l-a determinat să devină un „dușman” pe viață al alcoolului.. Atunci, el a mers cu mama sa, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, la biserică, la o pomană. Printre altele, acolo a luat primul și singurul contact cu alcoolul din viața sa.

ADVERTISEMENT

El a fost invitat de oamenii de acolo să guste țuica și a făcut asta. S-a îmbătat, iar mai apoi chiar a vomitat. Dragomir spune că de atunci nu a mai vrut să audă de băutură, fiind marcat de acest eveniment.

”Am băut la o pomană, aveam șase ani. M-am matolit de nu mai beau nimic. La șase ani mi-au dat ăia țuică. De Paști, când se ducea toată lumea la biserică, m-am dus cu mama. Ăia îmi ziceau «Mitică, bea să vei ce bună e». Am vomitat. De atunci, să nu mai văd băutură”, a spus Mitică Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit să nu fumeze?

În ceea ce privește fumatul, Mitică Dragomir spune că în copilărie a plecat cu trotineta să adune chiștoace de țigări, iar din acestea și-a sudat o țigară. El a fumat țigara în casă, dar a fost prins de mama sa, care a sesizat imediat mirosul puternic.

Atunci, mama lui i-a zis să deschidă gura și l-a pus să înghită țigara. Acest moment l-a făcut să nu mai fumeze niciodată.

ADVERTISEMENT

Iar cu țigările, eu n-am fumat toată viața. Aveam vreo 10-12 ani și îmi adusese un naș de-al meu o trotinetă. În prima zi i-am rupt roata și mă plimbam cu ea cu o roată legată cu sârmă, pusă pe un șurub. Am adunat chiștoace, mi-am făcut vreo țigară așa, și am fumat în casă, aveam o cameră mică, unde dormeam toți trei, eu, mama și tata.

Vine mama acasă și vede fum în cameră. Zice «ia hai aici». Eu pusesem țigara într-un pahar și mama a văzut imediat. Îmi zice că am început să fumez. Mi-a zis să deschid gura și mi-a băgat țigara aprinsă pe gât. De atunci nu am mai fumat”, a mai spus Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe Youtube și Facebook, de la ora 10.30.

Cum s-a ÎMBĂTAT Mitica Dragomir la sase ani

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”