Sport

De ce nu are Dumitru Dragomir vicii: „M-am îmbătat la șase ani. Mi-a băgat țigara pe gât”

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a dezvăluit la „Max Profețiile lui Mitică” de ce nu are vicii precum băutura sau țigările.
26.08.2023 | 07:42
De ce nu are Dumitru Dragomir vicii Mam imbatat la sase ani Mia bagat tigara pe gat
Dumitru Dragomir vorbește despre viciile vieții. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și HORIA IVANOVICI au vorbit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre două evenimente din copilăria fostului șef al LPF. El a dezvăluit motivele pentru care nu se atinge de alcool sau de țigări. În schimb, Nea′ Mitică are un alt „viciu”, poate la fel de costisitor: pălăriile.

Mitică Dragomir, despre viciile vieții

Acum un potent om de faceri, Dumitru Dragomir a povestit un eveniment din copilăria de la Bălcești, pe când avea șase ani, care l-a determinat să devină un „dușman” pe viață al alcoolului.. Atunci, el a mers cu mama sa, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, la biserică, la o pomană. Printre altele, acolo a luat primul și singurul contact cu alcoolul din viața sa.

ADVERTISEMENT

El a fost invitat de oamenii de acolo să guste țuica și a făcut asta. S-a îmbătat, iar mai apoi chiar a vomitat. Dragomir spune că de atunci nu a mai vrut să audă de băutură, fiind marcat de acest eveniment.

”Am băut la o pomană, aveam șase ani. M-am matolit de nu mai beau nimic. La șase ani mi-au dat ăia țuică. De Paști, când se ducea toată lumea la biserică, m-am dus cu mama. Ăia îmi ziceau «Mitică, bea să vei ce bună e». Am vomitat. De atunci, să nu mai văd băutură”, a spus Mitică Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Cum a reușit să nu fumeze?

În ceea ce privește fumatul, Mitică Dragomir spune că în copilărie a plecat cu trotineta să adune chiștoace de țigări, iar din acestea și-a sudat o țigară. El a fumat țigara în casă, dar a fost prins de mama sa, care a sesizat imediat mirosul puternic.

Atunci, mama lui i-a zis să deschidă gura și l-a pus să înghită țigara. Acest moment l-a făcut să nu mai fumeze niciodată.

ADVERTISEMENT

Iar cu țigările, eu n-am fumat toată viața. Aveam vreo 10-12 ani și îmi adusese un naș de-al meu o trotinetă. În prima zi i-am rupt roata și mă plimbam cu ea cu o roată legată cu sârmă, pusă pe un șurub. Am adunat chiștoace, mi-am făcut vreo țigară așa, și am fumat în casă, aveam o cameră mică, unde dormeam toți trei, eu, mama și tata.

Vine mama acasă și vede fum în cameră. Zice «ia hai aici». Eu pusesem țigara într-un pahar și mama a văzut imediat. Îmi zice că am început să fumez. Mi-a zis să deschid gura și mi-a băgat țigara aprinsă pe gât. De atunci nu am mai fumat”, a mai spus Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe Youtube și Facebook, de la ora 10.30.

Cum s-a ÎMBĂTAT Mitica Dragomir la sase ani

ADVERTISEMENT