Sport

Mitică Dragomir, detalii de culise despre miliardarul care ar prelua CSA Steaua

CSA Steaua nu are, încă, dreptul de promovare, deși sezonul competițional din divizia secundă se pregătște să înceapă.
09.08.2023 | 18:19
Mitica Dragomir detalii de culise despre miliardarul care ar prelua CSA Steaua
Mitica Dragomir, despre miliardarul care ar putea investi la CSA Steaua. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CSA Steaua a primit o lovitură mare, după meciul dintre FCSB și CFR Cluj, primul jucat de echipa lui Gigi Becali în Ghencea. Pentru a mulțumi suporterii, actualmente dezamăgiți, cei de la CSA Steaua ar putea încerca atragă un investitor.

Mitică Dragomir, despre compania care ar putea investi la CSA Steaua

Dumitru Dragomir a vorbit, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, despre omul de afaceri care ar putea prelua clubul armatei. El spune că cei de la Romtehnica, compania națională ce se ocupă de producerea de armament pentru MApN, ar putea investi.

ADVERTISEMENT

Dacă ar ajunge ei la conducerea CSA Steaua, Dumitru Dragomir spune că ar ajunge la nivelul lui Chelsea. Nivelul financiar este atât de impresionant încât cei ce conduc Romtehnica ar putea susține financiar 10 echipe la nivelul celor de la FCSB.

Nu că nu există soluție, nu vor. Ei pot, o societate de armament, care au bani destui, Romtehnica. Toți sunt miliardari, care vând arme. Vai mama mea, ar fi la nivelul lui Chelsea. Nu Ciolacu trebuie să facă asta.

ADVERTISEMENT

(n.r. Ar putea să țină CSA-ul la nivelul FCSB-ului?) Zece CSA-uri poate să țină Romtehnica. Ca și cum vorbim de Ciolacu de 200 de milioane pe care să îi bage în sportul coiilor și juniorului. Nu avem oameni de acțiune. Ține minte, conducători nu avem”, a spus Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

CSA Steaua, interzisă în Ghencea

Fanii CSA Steaua au mai primit o lovitură. Dup ce cei de la FCSB au intrat în Ghencea, acum se pare că echipa armatei nu va avea voie să joace acolo. Militarii au primit o suspendare de patru etape a stadionului, din cauza incidentelor de la meciul cu Dinamo de pe 9 septembrie 2022. Informația vine la doar câteva ore după ce s-a aflat că FCSB nu mai este lăsată să joace în Ghencea.

ADVERTISEMENT

Ei au contestat decizia la TAS, iar decizia lor a venit. Astfel, meciul cu Metaloglobus, pentru care CSA Steaua a scor deja bilete la vânzare, se va juca în afara capitalei.

În urma incidentelor de la partida Dinamo – CSA Steaua din sezonul 2022-2023 al Ligii 2, clubul oaspete a fost sancționat de către Comisia de Disciplină și Etică a FRF cu 83.750 lei și interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru patru meciuri. Decizia a fost menținută și de către Comisia de Recurs a FRF

ADVERTISEMENT

Prin hotărârea din 7 august 2023, TAS a respins apelul CSA Steaua și a confirmat deciziile comisiilor jurisdicționale ale FRF”, este anunțul FRf, publicat după decizia de la TAS.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe Youtube și Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: