Sport

Mitică Dragomir dezvăluie secretul pentru o viață lungă: “Mi-a zis un profesor”

Mitică Dragomir a dezvăluit care este secretul lui pentru i viață mai lungă. Fostul șef LPF a luat sfatul de la un profesor in Israel.
27.08.2023 | 13:10
Mitica Dragomir dezvaluie secretul pentru o viata lunga Mia zis un profesor
Mitică Dragomir a dezvăluit care este secretul lui pentru i viață mai lungă. Fostul șef LPF a luat sfatul de la un profesor in Israel.
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală. Fostul președinte de la LPF  a dezvăluit care este secretul pentru o viață lungă și care este obiceiul pe care îl are în fiecare zi la masa de prânz. Nea Mitică a mai oferit și alte sfaturi, pe care le-a primit de la un profesor din Israel.

Mitică Dragomir: “Mi-a zis că fac o mare greșeală”

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir i-a povestit lui Horia Ivanovici care este greșeala pe care o făcea înainte. Nea Mitică a explicat faptul că un doctor i-a spus că nu este bine că nu bea. Acest sfat l-a primit după ce fostul șef LPF i-a explicat motivul pentru care nu consumă alcool.

ADVERTISEMENT

“Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia pe la televizor spun să nu te atingi băutură că e otravă. Eu am fost în Israel acum 35 de ani. Acolo era un profesor, plecat din Botoșani.

Profesor mare la Universitatea de Medicină din Tel Aviv, o somitate. Eu m-am dus la el pentru o problemă. El m-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv. Eu i-am zis că nu am băut o sticlă de vin în viața mea.

ADVERTISEMENT

M-a întrebat de ce și i-am povestit ce am pățit atunci când eram mic la o pomană și că te atunci nu suport băutura. Mi-a zis că fac o mare greșeală. I-am zis că nu am venit în Israel pe bani mulți să mă învețe el să beau.”, a mărturisit Dumitru Dragomir.

Dragomir, despre sfatul profesorului din Israel

Fostul președinte al LPF a dezvăluit sfaturile primite de la un medic, profesor în Israel. Mitică spune că doctorul i-a explicat că este bine să bea un pahar de pălincă la masa de prânz. Dumitru Dragomir i-a explicat lui Horia Ivanovici avantajele pentru care face acest lucru și a mai oferit un sfat primit tot de la același medic.

ADVERTISEMENT

“Mi-a zis că dacă vreau să trăiesc mult, să beau la masa de prânz 30 – 75 de grame de pălincă sau un pahar de vin roșu. Aveam aici în țară încă doi prieteni, mari medici și ei. Le-am zis ce mi-a zis doctorul din Israel și au fost de acord cu el.

De atunci, de 35 de ani la fiecare masă beau cam 30 de grame de pălincă oriunde merg, iar dacă nu au, cer vodcă. Altceva nu beau. Și o beau doar doar după ce mănânc, nu e bine înainte. Apa e bună înainte de masă. 

ADVERTISEMENT

Și eu aveam probleme cu stomacul înainte. De atunci, deloc nu am mai avut probleme. Și am mai avut așa o răceală, două, dar nimic serios. Deci pălinca la prânz și dacă vrei să bei un pahar de vin, ăla seara. Cea mai bună pălincă, mi-o aduce cineva de la Oradea. Foarte bună!”, a povestit fostul șef LPF.

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea de tip podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, este transmisă în exclusivitate pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:15. Reluarea are loc miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10.30.

Mitică

ADVERTISEMENT