Sport

Mitică Dragomir, din culisele scandalului de la Rapid: „Găștile sunt pregătite de revoltă!”

Mitică Dragomir a făcut publice detalii din culisele scandalului de la Rapid. „Oracolul din Bălcești” prevestește ce e mai rău pentru patronul Dan Șucu.
16.08.2023 | 19:21
Mitica Dragomir din culisele scandalului de la Rapid Gastile sunt pregatite de revolta
Mitică Dragomir a dat detalii din culisele scandalului de la Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Tensiunea a atins din nou cote maxime la Rapid. Echipa lui Cristiano Bergodi a pierdut cu Petrolul, scor 0-2 în etapa a 5-a din campionat, iar conducerea giuleștenilor a fost trasă la răspundere de galerie. Dumitru Dragomir a venit cu detalii la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ din culisele scandalului din Giulești.

Mitică Dragomir, oripilat de imaginile din Giulești: „Au aruncat cu floricele în doamna Șucu”

Fostul fotbalist al Rapidului, Robert Niță, a fost prezent în tribună la derby-ul Rapid – Petrolul 0-2. Specialistul FANATIK a dezvăluit că la finalul partidei suporterii „alb-vișiniilor” de la inelul 2 au aruncat cu floricele și suc spre loja domnului Șucu, unde se afla și soția acționarului majoritar de la Rapid, Diana.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a comentat atmosfera supărătoare din Giulești și a fost iritat de gestul suporterilor. „Făceam și gălăgie. Nu mi-a convenit ce am auzit. Au aruncat cu floricele în doamna Șucu și așa mai departe. Asta nu-i nimic!

Când or începe să își bage și să își scoată renunță Șucu și la terenurile pe care le-a făcut și la tot. Șucu nu numai că este un domn, are o ținută, băi, fratele meu.(n.r. au aruncat cu floricele în doamna Șucu) Asta nu se poate, dar nu poți să liniștești mulțimea. Eu ți-am mai spus ție”, a spus Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir, din culisele scandalului de la Rapid: „Găștile sunt pregătite de revoltă!”

Dumitru Dragomir dezvăluie că scandalul este departe de a se fi terminat la Rapid, iar mai mulți suporteri ai giuleștenilor se vor revolta. Principalul aspect care îi nemulțumește pe fanii „alb-vișiniilor” este alegerea lui Cristiano Bergodi, în detrimentul lui Marius Șumudică.

„Mi-au confirmat oameni și știu ce urmează acum. Sunt șase-șapte găști care o să-i ia în primire. Vedeți că sunt informat. Ei reproșează că de ce nu l-au pus când era liber pe Marius Șumudică. Acum am văzut că a dat declarație unul din liderii Rapidului că-l compromiteți pe Șumudică. Ce vorbești, mă?

ADVERTISEMENT

Pe Șumudică dacă îl puneți își arată valoarea pentru că e valoros. Și Șumudică e încăpățânat și s-ar putea să nu-l vrea pe Iosif, dar trebuie să-i explice. ‘Bă, ăsta te ajută, nu îți bagă bețe în roate’”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Dumitru Dragomir, previziuni sumbre pentru Dan Șucu: „Nu mai poate intra în stadion”

Pentru Rapid urmează derby-ul cu Farul, care va avea loc duminică, 20 august, ora 18:15. Dumitru Dragomir este convins că dacă șefii Rapidului nu-l vor numi pe Marius Șumudică antrenor principal, iar giuleștenii vor pierde meciul cu Farul, atunci Dan Șucu va avea de tras cu galeria „alb-vișiniilor”.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu-l pune pe Șumudică și pierde și următorul meci părerea mea este că nu mai poate intra Șucu în stadion. Nu mai intră! Țineți minte ce vă spun. Mie-mi dau telefon suporterii pe la 12, 1 noaptea. Vorbesc câte o oră cu ei.

Eu le-am spus: ‘nu-l mai înjurați pe Șucu. A venit cu banii, cu bazele de pregătire, cu tot. Șucu nu are nicio vină la chestia asta’. 

Dar la Copos nu s-au dus cu colivă? Când luase Copos campionatul, ăștia s-au dus cu colivă și au influențat judecătorul ca să-l condamne pe Copos. Colivă în Tribunal. E fără precedent, noi suntem campioni la niște lucruri”, a încheiat Dumitru Dragomir.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiunea tip podcast cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir poate fi urmărită LIVE doar pe FANATIK.RO în fiecare luni, ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA. Premiera fiecărei ediții are loc în fiecare miercuri pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și FANATIK, dar și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Dumitru Dragomir, dezvăluiri din culisele scandalului de la Rapid

ADVERTISEMENT