Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Galeria Rapidului cere măsuri radicale: „Domnul Șucu trebuie să facă o curățenie generală! Nu-l mai vrem pe Șumudică!”

Rapid are doar cinci puncte în primele cinci etape de SuperLigă, iar suporterii nu mai acceptă lipsa de rezultate de la echipă.
14.08.2023 | 12:02
Galeria Rapidului cere masuri radicale Domnul Sucu trebuie sa faca o curatenie generala Nul mai vrem pe Sumudica
Galeria Rapidului cere schimbări la echipă. Foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Înfrângerea din Primvs Derby a provocat multă durere la Rapid. Galeria este dezamăgită de rezultatele echipei, dar Bergodi beneficiază încă de încrederea oamenilor din peluză.

Galeria cere schimbări la Rapid

Liviu Ungureanu, șeful de galerie de la Rapid, spune că la echipă trebuie făcute schimbări pentru că sunt multe persoane care nu au legătură cu fotbalul și care totuși activează în clubul patronat de Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Liviu Ungurean spune că are încredere în Bergodi, care încă răspunde pentru lotul făcut de altcineva și nu vrea ca Marius Șumudică să revină acum.

Noi am susținut echipa așa cum știm cel mai bine, am câștigat duelul cu adversarii noștri de o viață, cu galeria Petrolului. După care ați văzut ce s-a întâmplat. După care ați văzut și voi randamentul echipei și ceea ce se întâmplă la Rapid.

ADVERTISEMENT

Atunci când noi am spus că la Rapid sunt oameni care nu au treabă cu fotbalul și cu sportul, mulți au fost deranjați. Eu cred că domnul Șucu ar trebui să facă curățenie în club, să angajeze oameni competenți și oameni care știu ce înseamnă Rapidul. E inadmisibil ca acei băieți care sunt puși la butoane acolo să pornească muzica pentru a acoperi furia poporului.

Din punctul meu de vedere, nu trebuie să plece. Daniel Niculae trebuie să își asume rolul de președinte, trebuie să își asume transferurile eșuate și aroganța care persistă la Rapid de ceva vreme și să își facă temele cum trebuie.

ADVERTISEMENT

Bergodi nu are vină, a fost adus… când am intrat la voi și am zis că e momentul să vină Marius Șumudică, nu s-a vrut să vină Marius Șumudică. Acum nu vrem noi să mai vină

Șumudică. Acum noi vrem să vină profesioniști, oameni care să își facă treaba cum trebuie. Ce să facă Șumudică, să îl înjurăm și pe el. A venit Bergodi să lucreze pe filozofia lui Mutu.

ADVERTISEMENT

Îl aducem pe Șumudică să îl compromitem? Lui Bergodi îi trebuie timp, dar Rapid e o pălărie foarte mare. Daniel Niculae e destul de bărbat, noi galeria am înjurat toți rapidiștii, când nu au fost rezultate”, a spus Liviu Ungureanu, șeful de galerie al Rapidului, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live, în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe FANATIK.RO. HORIA IVANOVICI vă așteaptă și la reluarile de la ora 17:00, de pe Facebook și Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: