Sport

Mitică Dragomir i-a făcut lui Edi Iordănescu primul 11. Mare surpriză la stoper!

Dumitru Dragomir i-a pregătit echipa și lista de convocări selecționerului pentru meciul din preliminarii împotriva Israelului. Surpriză mare.
02.09.2023 | 16:47
Mitica Dragomir ia facut lui Edi Iordanescu primul 11 Mare surpriza la stoper
Cum vede „Oracolul de la Bălcești” 11-le României în meciul cu Israel. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a pregătit naționala României pentru meciurile cu Israel și Kosovo. Cum îi vede „antrenorul” pe „tricolori” la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

Dumitru Dragomir mizează pe FCSB și Farul la națională: „Borza înaintea lui Bancu!”

Dumitru Dragomir a schițat un prim unsprezece al României la meciul cu Israel de pe 9 septembrie. Cum vede echipa „Oracolul de la Bălcești”: „În poartă l-aș băga pe Târnovanu. Stânga l-aș băga pe Borza înaintea lui Bancu!

ADVERTISEMENT

N-aș băga pe nimeni fundaș central! În afară de Larie, nu știe nimeni să joace! În rest, n-am pe cine! Să îl găsească selecționerul pe celălalt. Iar fundaș dreapta aș pune pe Pantea!”, a spus fostul președinte al LPF despre stoperul care nici măcar nu a prins lotul lărgit al „tricolorilor”, la „MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ”.

A doua surpriză mare a lui Mitică Dragomir a venit cu Bancu, pe care l-a avansat în linia mediană: „Mijlocaș stânga Bancu! În partea dreaptă l-aș pune pe Darius Olaru. Aș juca în fața apărării cu Băluță”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir joacă ofensiv în fața Israelului: „Pe Stanciu n-ai cum să-l scoți”

Nea Mitică nu vede naționala fără Stanciu și l-ar titulariza pe Denis Alibec deși a plecat în Qatar: „În spatele vârfului Nicolae Stanciu că n-ai cum să-l scoți! În stânga, obligatoriu Florinel Coman și iar în dreapta Popescu! Și în atac Alibec. Cam asta ar fi echipa”.

Dragomir nu e impresionat de jucătorii români din străinătate și îl dă din nou exemplu pe Gheorghe Hagi: „Fără Moruțan și fără Mihăilă! Acasă nu are spații mari Mihăilă! Aș juca cu oameni care pot să facă marcaj și pressing! 

ADVERTISEMENT

Hagi a câștigat cu pressing și marcaj în jumătatea Craiovei! Nu știau ăia unde să mai paseze! I-a bătut tactic. La FCSB numai unul singur face și pressing și marcaj! Pe partea lui nu se centrează niciodată! Octavian Popescu. Are capacitate de efort și a învățat foarte bine leacția”.

De ce mizează pe Octavian Popescu și de ce nu poate juca titular la națională Marius Ștefănescu: „E greu să-l bagi din prima”

„Dacă Iordănescu selecționează jucători care pot să alerge, este imposibil să nu facă echipă bună. Larie e cel mai bun fundaș central! Chiricheș e jucător bun, dar o comite cel puțin o dată pe meci și acum e și accidentat. 

ADVERTISEMENT

Nu l-aș băga pe Moruțan în locul lui Tavi Popescu! E singurul care în spații mici să dribleze de o dată, de două, de trei ori, de patru! Ăla e jucător cu personalitate și eu îl simt! Chiar dacă îi îmbolnăvește pe-ăia în tribune! 

L-aș lua și pe Ștefănescu la echipa națională. E greu să-l bagi din prima, pentru că nu știi dacă are moral de competiție înaltă. Una-i una și alta-i alta. Îl bagi 30-40 de minute la un meci, îl bagi apoi o repriză la alt meci, iar apoi dă-i drumul dacă vezi că a jucat”.

„MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ” e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, DOAR pe homepage-ul FANATIK.RO. Apoi podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir îi face primul 11 lui Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT