Sport

Cine e milionarul român care a cumpărat un apartament cu piscină de la Dumitru Dragomir. Suma imensă achitată. Video

Dumitru Dragomir s-a îmbogățit după ce a vândut un singur apartament cu suma de 1,2 milioane de euro. Cine este milionarul care l-a cumpărat
12.05.2023 | 09:34
Cine e milionarul roman care a cumparat un apartament cu piscina de la Dumitru Dragomir Suma imensa achitata Video
1,2 milioane de euro a plătit Pescobar pentru apartamentul de lux de 600 de metri pătrați. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvăluit la „Profețiile LUI MITICĂ” faptul că a vândut un apartament de două milioane de euro unei vedete internaționale. „Don Corleone” a vândut un alt penthouse cu 1,2 milioane de euro, iar FANATIK a aflat cine este cumpărătorul.

Celebrul „Pescobar” este milionarul care a cumpărat un penthouse cu 1,2 milioane de euro de la Dumitru Dragomir

Paul Nicolau, patronul cunoscutului restaurant Taverna Racilor, este cel care a cumpărat unul dintre celebrele penthouse-uri de lux construite de Dumitru Dragomir într-un cartier rezidențial din Pipera.

ADVERTISEMENT

Autointitulat „Pescobar, regele peștelui din România”, el este și un apropiat al lui Neluțu Varga, pe care l-a invitat la București să guste una din delicatesele sale, King Crag, alături de Avram Gal, „regele cărnurilor din România”.

Milionarul s-a lăudat cu noua sa achiziție imobiliară într-un video pe Tik-Tok: „Mi-a luat mama si duplex din banii mei. Pescobar și-a luat duplex cu pisicină! Apă încă nu e, dar pregătiți-vă că din august vom face băiță în această piscină.

ADVERTISEMENT
@tavernaracilorsnagov2

Mi-a luat mama si duplex din banii mei❤️🤗😘 Din august fetelor vă astept la piscină😘🙏 #pescobar #business #streszero

♬ original sound – 🦀Taverna-Racilor🦀

Mai mult domnișoarele. Domnișorii să plătească intrare. Nu e normal? Și aici ditamai teresa, zonă de grătar, saună, sală de forță și teren de fotbal îmi fac!”. 

Dumitru Dragomir, parteneriat de succes în afaceri cu „Pescobar”. A mai luat un milion de euro

Nu este însă pentru prima oară când Dumitru Dragomir face afaceri cu „Pescobar” și se poate vorbi deja despre o tradiție. Unul dintre restaurantele „Taverna racilor” cu care a dat o adevărată lovitură funcționează și la momentul actual în Herăstrău, pe un vapor. Acesta îi aparține tot fostului președinte al LPF și este închiriat de Paul Nicolau.

ADVERTISEMENT

„Regele peștelui din România” a mai cumpărat de la „Don Corleone” o locație în zona Pieței Victoriei din București, unde a deschis un alt restaurant de lux, „Oyster Bar”. Specificul acestuia este tot pescăresc și fructe de mare, însă se pune accentul în special pe stridii.

Din informațiile FANATIK, suma pe care Paul Nicolau i-a plătit-o lui Dumitru Dragomir pentru această locație este cuprinsă undeva între 700 de mii și un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Cine este afaceristul Paul Nicolau

Povestea lui Paul Nicolau a început în 2011, când locuia cu chirie într-o garsonieră în Dristor. La început a fost coordonator în cadrul unei echipe de vânzări pentru servicii gsm. Presat de problemele financiare, acesta s-a gândit o perioadă lungă de timp la o idee de afaceri care îl poate scoate din sărăcie și din anonimat. După ce a renunțat la ideea să crească prepelițe, melci sau vipere, Paul Nicolau și-a adus aminte de momentul în care tatăl său i-a adus de la baltă un rac.

Atunci i-a venit ideea să facă un restaurant unde să servească raci fierți, chiar dacă la început a vândut prin piețe și supermarketuri, după ce a împrumutat 8.000 de lei de la un prieten pentru a porni afacerea. A ajuns să vândă raci fierți și pe pârtiile de schi din Poiana Brașov, iar de atunci afacerea pur și simplu a explodat și l-a transformat peste noapte în milionar în euro: „Este chiar foarte interesant să realizez că nu ai neapărat nevoie de bani pentru a reuşi, ci de un crez, dorinţă şi muncă, enorm de multă muncă”, a spus el despre povestea sa de succes într-un interviu pentru businessmagazin.ro.

Omul de afaceri a lansat și o platformă unde cei care consumă pește, fructe de mari și raci își pot comanda produse la prețuri speciale: „Preţurile sunt, în medie, cu 30-40% mai mici faţă de cele din hipermarket. Clienţii pot opta pentru un abonament lunar de doar 10 lei, care le oferă un discount de 25% la toate achiziţiile din luna în curs. Este cea mai avantajoasă platformă de achiziţii de peşte şi fructe de mare din România, la foarte mare distanţă de competitori, aceştia fiind deocamdată hypermarketurile”.

Fostul președinte al LPF a vândut 2 apartament de 2 milioane de euro și alte 2 de 1,2 milioane

Dumitru Dragomir a dezvăluit pentru FANATIK detalii incredibile despre proiectul său imobiliar extrem de ambițios și care îl poate îmbogăți: „Fac două blocuri în Pipera, unde își face Gigi biserica, și deja am vândut un sfert din apartamente. Are o poziție nemaipomenită! Va fi cel mai exclusivist cartier din această țară! Îi punem numele Criystal Nord.

Un apartament costă de la 150.000 de euro, până la două milioane de euro! 700 de metri pătrați, cu piscină sus la etajul nouă, grădină… E ceva ce nu vezi nici prin filme! Pfoai… minunile de la Maglavid! Eu zic că bat și ce e la Miami!

Am patru de-alea! Ești într-o grădină, cu piscină, saune, jacuzzi, toate minunile de pe pământul ăsta. Am vândut la un cântăreț internațional, dar nu pot să spun pentru că n-am acceptul lui”.

ADVERTISEMENT