Life

Mitică Popescu, zi de naștere alături de prieteni. Cum a petrecut actorul

Mitică Popescu (85 de ani) este unul dintre cei mai apreciați actori români. Cel care i-a dat viață comisarului Munteanu și-a sărbătorit recent ziua de naștere.
01.12.2021 | 14:24
Mitica Popescu zi de nastere alaturi de prieteni Cum a petrecut actorul
Mitică Popescu, aniversare la 85 de ani. Actorul a dezvăluit când s-a născut, de fapt. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Prezentatorul emisiunii „D’ale lu’ Mitică”, de la TVR 2, a dezvăluit cum și-a petrecut aniversarea. Vedeta a fost înconjurată de prietenii apropiați, care au avut grijă să-l facă să se simtă bine.

Renumitul actor al Teatrului Mic s-a cinstit încă de weekend-ul trecut pentru că a vrut să profite de vremea frumoasă. În plus, vedeta a scos la iveală când este, de fapt, născut.

ADVERTISEMENT

După aproximativ 45 ani de muncă Mitică Popescu a primit foarte multe urări din partea prietenilor și apropiaților, care i-au transmis sănătate și gânduri bune.

Mitică Popescu, aniversare la 85 de ani. Actorul a dezvăluit când s-a născut, de fapt

„Eu m-am serbat mai devreme, pentru că am auzit că o să fie frig de ziua mea. Am ascultat vremea la televizor și se anunța că va fi rece azi, de Sfântul Andrei.

ADVERTISEMENT

Așa că duminică am invitat câțiva prieteni pe la mine, majoritatea cucoane, că mai glumesc prietenii mei și-mi zic: «Ce faci, măi, iar ai invitat haremul?!».

Ce să vă spun, dragilor, la vârsta mea mă simt bine, Slavă lui Dumnezeu. După aproape 45 de ani de muncă, cum aș putea să mă simt? Am primit foarte multe telefoane, urări, ceea ce mă bucură mult, am iubit oamenii și ei mă iubesc pe mine.

ADVERTISEMENT

N-am făcut la nimeni rău, n-am vorbit pe nimeni de rău. În viața mea mi-am văzut de treabă și nu am avut suflet rău.

Îmi doresc să fim sănătoși, să fim liniștiți, să scăpăm de cele rele care se anunță. Și, dacă s-o putea, să mă revăd cu cei dragi, publicul meu”, a povestit Mitică Popescu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Mitică Popescu, născut pe data de 30 noiembrie. Ce scrie în certificatul său

Actorul a dezvăluit cu această ocazie că ziua sa de naștere este pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, dar apare în certificatul de naștere două zile mai târziu, pe 2 decembrie.

Cel mai probabil tatăl vedetei s-a bucurat că are un flăcău și a petrecut cu vreun prieten apropiat, după cum a precizat Mitică Popescu.

„Și regretata mea soție la fel, a fost declarată mai târziu de către părinți. Ea îmi povestea că s-a născut în noaptea de 21 spre 22 noiembrie când se schimbau zodiile.

Zilele acelea a fost un viscol și o iarnă atât de grea în satul Hăulișca, din Vrancea, că abia pe data de 10 decembrie a ajuns la primărie”, a mai spus actorul, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT