Sport

Mitică, reacție genială la selfie-ul lui Florinel Coman din FCSB – Dinamo 2-1

Mitică Dragomir a avut o reacție genială la selfie-ul lui Florinel Coman din prima repriză a derby-ului FCSB - Dinamo 2-1.
24.07.2023 | 16:00
Mitica reactie geniala la selfieul lui Florinel Coman din FCSB  Dinamo 21
Dumitru Dragomir a reacționat după selfie-ul lui Coman din FCSB - Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a ieșit în evidență în derby-ul câștigat de FCSB, scor 2-1 cu Dinamo în etapa a doua din SuperLiga. Pe lângă golul marcat spectaculos de la distanță, jucătorul vicecampioanei și-a făcut selfie cu un telefon găsit pe gazon al unui suporter dinamovist. Dumitru Dragomir a comentat în direct la emisiunea MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ momentul fabulos oferit de Coman.

Mitică, reacție genială la selfie-ul lui Florinel Coman din FCSB – Dinamo 2-1

Deși dinamoviștii au catalogat gestul ca fiind unul ironic la adresa clubului din Ștefan cel Mare, Mitică Dragomir consideră că decizia lui Florinel Coman de a lua telefonul și a face selfie denotă inteligență. Fostul președinte al LPF a adus în discuție și momentul amuzant cu Anghel Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Fostul selecționer al României i-a greșit de trei ori numele lui Florinel Coman în mai puțin de 30 de secunde. „Un tip inteligent Florinel. Mi-am dat seama că e băiat inteligent. În loc să dea telefonul arbitrului sau să îl dea înapoi a făcut un gest… Bravo, felicitări!

Un gest de băiat inteligent. Cu șarm. Frumos, foarte frumos, bravo lui. Ăsta de îi zice Iordănescu (n.r. Anghel) ‘Dorinel’. Nu râde că bătrânețea nu iartă pe nimeni. Când ești bătrân mai dai și un fâs, mai și râgâi, mai și uiți.

ADVERTISEMENT

Vorba lui Horia Moculescu care a zis: ‘Domne, sunt bătrân, nu le mai place de mine și nu le place bătrânețea mea. Celor care nu le place să n-o apuce’. 

Din 10.000 de fotbaliști unul nu face gestul ăsta. Ăsta este gest de inteligență. Alții fugeau și îl dădeau arbitrului. Îl aruncau în tribună. Eu n-am vrut să mă duc la meci. Copiii mei au fost toți”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, explicație pentru locurile goale din tribune la FCSB – Dinamo 2-1: „Țipa unul că dă biletele gratis”

Fanii FCSB-ului au luat cu asalt casele de bilete pentru derby-ul cu Dinamo, însă mai multe locuri de pe stadionul „Arcul de Triumf” au rămas goale. Bișnițarii au cumpărat mai multe bilete pe care au vrut să le vândă la suprapreț, însă fără succes.

„Bișnițarii au luat și ei plasă, au zis că se pricopsesc. Pe căldura aia lumea nu a mai venit la stadion când au văzut că nu sunt bilete. Dacă erau online le vindeau într-o oră toate, dar au luat plasă. Mi-a spus cineva chiar azi dimineață la hotel că era unul care avea vreo 300 de bilete, mai brunețel, și tipa că le dă gratis și nu avea cui.

ADVERTISEMENT

A fost biletul și 70, și 80. ‘Hai veniți gratis că vă dau gratis’. Bișnițarii cred că erau 10-15 care strigau că au un bilet în plus. Au mai fost 200, 300 care s-au dus și au plătit în plus”, a spus Dumitru Dragomir.

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se vede în fiecare luni, de la ora 13:15, la scurt timp după emisiunea FANATIK SUPERLIGA. HORIA IVANOVICI este față în față cu Dumitru Dragomir și dezbat cele mai interesante informații din sportul românesc.

Emisiunea tip podcast poate fi urmărită LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, materialul video va rula ÎN PREMIERĂ pe canalul de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

Dumitru Dragomir, reacție la selfie-ul lui Coman

ADVERTISEMENT