Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Doi mari dinamoviști, gând rău lui Florinel Coman: “Pe timpul nostru avea cameră la Urgențe rezervată”

Doi foști jucători ai lui Dinamo i-au pus gând rău lui Florinel Coman după derby-ul de sâmbătă seară. Cum au comentat „câinii” faza selfie-ului din finalul primei reprize.
23.07.2023 | 11:32
Doi mari dinamovisti gand rau lui Florinel Coman Pe timpul nostru avea camera la Urgente rezervata
Giani Kiriță i-a pus gând rău lui Florinel Coman după FCSB - Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a ieșit din nou în evidență, de această dată în derby-ul câștigat de FCSB, scor 2-1 cu Dinamo, în a doua etapă a SuperLigii. „Șeptarul” vicecampioanei a înscris spectaculos cu un șut de la distanță și a oferit un moment memorabil în finalul primei reprize. Giani Kiriță și Gheorghe Mihali, doi mari dinamoviști, i-au pus gând rău lui Florinel Coman.

Doi mari dinamoviști, gând rău lui Florinel Coman: “Pe timpul nostru avea cameră la Urgențe rezervată”

Florinel Coman s-a descurcat excelent în fața rivalilor de la Dinamo. Jucătorul de 25 de ani este în mare formă, însă Giani Kiriță consideră că  randamentul lui Florinel Coman nu ar fi același, dacă fotbalistul ar fi tratat cu ceva mai multă agresivitate pozitivă.

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al lui Dinamo a dezvăluit, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, discuția pe care a avut-o după derby cu un alt dinamovist, Gheorghe Mihali. „Vorbeam cu George Mihali aseară. Ne-am sunat și am spus ‘băi, nu se poate. Te rog să-mi spui că nu e adevărat’.

Florinel Coman, cu toate calitățile pe care le are. La ora actuală, într-adevăr, e un jucător în formă, un jucător cu calități. Pe timpul nostru, ai cuvântul meu de onoare că avea la Urgență cameră rezervată. Ți-o spun la modul cel mai sincer. El poate să joace, dacă-i dai voie să joace, cu aceste calități, normal că poate să joace.

ADVERTISEMENT

Vino cu un jucător agresiv, vino să-i dai două, să-l iei din prima. Îi dai ca să-l stopezi. Stai puțin, nu despre asta e fotbalul? Agresivitate pozitivă. Despre asta vorbim”, a declarat Giani Kiriță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Mă antrenez până în iarnă și Florinel Coman nu mișcă în fața mea”

Plecând de la atitudinea lui Dinamo, Giani Kiriță a semnalat că agresivitatea pozitivă lipsește și la nivelul întregii SuperLigi și a echipei naționale. „Suntem în Ștefan cel Mare și avem acolo camere (n.r. de urgențe). Vă dau în scris, mă antrenez până în iarnă și Florinel Coman nu mișcă în fața mea.

ADVERTISEMENT

Îți dau scris. Noi am fost educați cu altă mentalitate. Noi știm să jucăm fotbal. În Liga 1 lipsește agresivitatea asta pozitivă, lipsește răutatea. Și la echipa națională la fel. La echipa națională același lucru se întâmplă”, a mai spus Giani Kiriță.

Giani Kiriță a comentat și episodul amuzant din finalul primei reprize. Florinel Coman a recuperat telefonul unui fan dinamovist de pe gazon. Jucătorul a simulat un selfie, după care Neluț Roșu a luat telefonul și l-a aruncat înapoi în peluză.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță a comentat selfie-ul lui Coman: „O ironie. Mă doare”

Giani Kiriță este de părere că gestul lui Florinel Coman este o ironie la adresa dinamoviștilor. Fostul fotbalist este deranjat de faptul că jucătorul de la FCSB își permite să aibă astfel de gesturi într-un derby de tradiție al României.

„E o ironie la adresa dinamoviștilor. Normal, își permite de-asta mă doare, pe mine asta mă doare. Și-a permis, pe timpul nostru nu îți permiteai niciodată asta. Nu avea timp niciodată în viața lui. Cu tot respectul, eu vorbesc de ce am trăit noi ca jucători. Nu avea voie niciodată în viața lui să facă așa ceva cu noi”, au fost cuvintele lui Giani Kiriță.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO. Cea mai tare emisiune sportivă din media românescă poate fi urmărită ÎN PREMIERĂ în aceleași zile de la ora 17:30 pe canalele de Youtube și pagina de Facebook FANATIK.

Giani Kiriță i-a pus gând rău lui Florinel Coman

ADVERTISEMENT