Sport

Moment hilar în derby. Florinel Coman și-a făcut selfie cu telefonul unui dinamovist

Florinel Coman a fost protagonistul unui moment fabulos în prima repriză a derby-ului cu Dinamo. „Șeptarul” și-a făcut selfie cu telefonul unui suporter al rivalilor.
22.07.2023 | 22:58
Moment hilar in derby Florinel Coman sia facut selfie cu telefonul unui dinamovist
Florinel Coman și-a făcut selfie cu telefonul unui suporter dinamovist. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Florinel Coman a fost unul dintre cei mai buni jucători ai FCSB-ului în prima repriză a derby-ului cu Dinamo. Autor al primului gol, „șeptarul” a oferit un moment inedit după ce a găsit un telefon în apropierea peluzei dinamoviste.

Florinel Coman, selfie cu telefonul unui suporter dinamovist

Florinel Coman a marcat al doilea gol al sezonului în derby-ul cu Dinamo. Jucătorul de 25 de ani l-a surprins pe Adnan Golubovic cu un șut, cu stângul la vinclu. Spre finalul primei reprize, jucătorul vicecampioanei a oferit un moment amuzant.

ADVERTISEMENT

În timp ce se îndrepta spre executarea unui corner, Florinel Coman a găsit un telefon care a fost aruncat pe gazon de către un suporter din peluza dinamovistă. Ulterior, Coman a luat telefonul și și-a făcut un selfie.

Neluț Roșu, mijlocașul lui Dinamo, i-a luat telefonul lui Florinel Coman și l-a aruncat înapoi în peluza „alb-roșiilor”. Scorul final al primei reprize din derby-ul FCSB – Dinamo a fost stabilit de Darius Olaru. Căpitanul echipei lui Gigi Becali a marcat cu un șut, cu piciorul stâng.

ADVERTISEMENT
Florinel Coman
Florinel Coman și-a făcut selfie în prima repriză a derby-ului FCSB – Dinamo.

Florinel Coman, patru meciuri consecutive cu gol înscris

Odată cu reușita din derby-ul cu Dinamo, Florinel Coman a ajuns la patru meciuri consecutive cu gol înscris pentru FCSB. Jucătorul de 25 de ani a punctat în ambele partide amicale ale roș-albaștrilor, scor 2-5 cu Anderlecht, și 1-1 cu PAOK.

Totodată, Florinel Coman a marcat în meciul cu FCU 1948 Craiova din prima etapă a sezonului din SuperLiga. Extrema din atacul roș-albaștrilor a obținut o lovitură de pedeapsă pe care a fructificat-o.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali regretă că i-a pus clauză de 5 milioane de euro lui Coman: „Dacă pleacă, sunt mort!”

Gigi Becali i-a prelungit contractul lui Florinel Coman și i-a stabilit o nouă clauză de 5 milioane de euro. „Șeptarul” a fost cel mai în formă jucător al roș-albaștrilor în finalul sezonului precedent, iar forma bună a jucătorului este confirmată și în debutul noii stagiuni.

Patronul roș-albaștrilor a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că regretă clauza de doar 5 milioane de euro pe care i-a fixat-o lui Florinel Coman. „Fără Florinel sunt mort. Să dea Dumnezeu să nu plece Florinel că dacă pleacă sunt terminat.

ADVERTISEMENT

Nu știu după. Eu vorbesc ce e acum. Dacă pleacă Florinel îmi iau promisiunea înapoi. (n.r. de ce nu îl declarați netransferabil?) Nu pot pentru că i-am pus clauză 5 milioane de euro. Dacă îmi bagă cineva 5 milioane în cont îl ia”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,65 este cota pentru „X” la meciul Oțelul Galați – FCSB 

ADVERTISEMENT