News

Dumitru Dragomir, furios după tragedia de la Crevedia. „Doamne, Dumnezeule, parcă a fost bombă atomică!”

Dumitru Dragomir a fost în stare de șoc când a aflat de tragedia de la Crevedia. Fostul șef al LPF compară explozia cu o bombă atomică și cere guvernului investiții în infrastructură pentru a preveni pe viitor astfel de incidente.
28.08.2023 | 15:30
Dumitru Dragomir furios dupa tragedia de la Crevedia Doamne Dumnezeule parca a fost bomba atomica
Dragomir, FURIOS dupa TRAGEDIA de la Crevedia! Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedia de la Crevedia a șocat întreaga populație. Doi moțri și 58 de arși este bilanțul unei zile negre în istoria României. Autoritățile analizează cu atenție cazul și caută vinovații exploziei. O parte dintre victime au fost duse în străinătate, iar restul sunt sub atenta supraveghere a medicilor români.

Se caută vinovați după tragedia de la Crevedia

Nu a știut nimeni că mai e unul plin în pământ, aia a fost bombă atomică. Ai văzut fumul acela, parcă era bombă atomică, nu am văzut în viața mea așa ceva. Ce m-a deranjat este că l-a scos pe Arafat vinovat că a sărit aia în aer.

ADVERTISEMENT

Mă uitam la televiziuni mari, la televiziuni serioase. Băi oameni buni, după ce că el a fost prezent acolo.

Dumitru Dragomir propune o abordare difertă în cazul unor astfel de tragedii. În loc să caute vinovați, autorităție române ar trebui să analizeze situația în profunzime și să găsească soluții la nivelul infrastructurii și organizarării. Investițiile serioase pot diminua șansele ca astfel de situații să se mai repete.

ADVERTISEMENT

Dragomir cere investiții în infrastructură

A fost prezent cu pompieri, iar la pompieri nu are voie nimeni să le zică ce să facă, pentru că nu știe ce e acolo. Nu poți să-i dai sarcini. Improvizezi sa scapi cu viață și să îl salvezi și pe celălalt. Pe timp de pace, cei mai mari eroi sunt pompierii.

Întră în foc acolo. Ca să-l scoți pe Arafat vinovat, o avea omul greleșile lui dar nu e normal. Majoritatea presei spune că dacă Ponta și-a dat demisia pentru Colectiv, de ce nu își dă și Ciolacu pentru același lucru acuma.

ADVERTISEMENT

Ponta mi-a făcut mie foarte mult rău, dar el nu a avut nicio vină la Colectiv. Ală care a fost primar, Piedone care a stat un an la pușcărie, cum l-a băgat și pe Năstase la pușcărie pe emoție colectivă. 

Căutăm repede un vinovat ca să liniștim opinia publică. Hai băi, fratele meu, să facem spitale, spitale pentru arși, hai să facem autostrăzi. Ne-am împrumutat de 100 de miliarde și nu am găsit să facem de o autostradă de aici la Oradea sau de aici la Timișoara. Ne-am împrumutat de 100 de milarde de euro, nu am făcut un spital de arși”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ se difuzează în fiecare luni de la ora 13:15, un show live marca Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir! Mitică promite să facă spectacol și în această nouă stagiune și să spună lucrurilor pe nume. Emisiunea începe imediat după FANATIK SUPERLIGA și poate fi văzută în exclusivitate pe FANATIK.RO

Dragomir despre explozia de la Crevedia

ADVERTISEMENT