Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

MM Stoica, acuzat că ar fi încercat să saboteze transferul lui Djokovic la FCSB: „Vezi pe unde îl duci”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, s-ar fi opus venirii lui Damjan Djokovic la FCSB. Detalii de culise și reacția lui Gigi Becali.
17.07.2023 | 11:12
MM Stoica acuzat ca ar fi incercat sa saboteze transferul lui Djokovic la FCSB Vezi pe unde il duci
Damjan Djokovic a primit 100.000 de euro la semnătură și are un salariu de 20.000 de euro pe lună. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță în prima etapă din SuperLiga. Sorin Cârțu, Adrian Ilie, Vivi Răchită și Robert Niță au analizat primele meciuri ale sezonului.

Mihai Stoica nu l-ar fi vrut pe Damjan Djokovic la FCSB: „Vezi pe unde-l duci, găsește-i echipă!”

Vivi Răchită a dezvăluit că fostul închizător al lui CFR Cluj nu a fost dorit de Mihai Stoica la FCSB. Croatul l-a impresionat la meciul cu FC U Craiova 1948: „FCSB a demonstrat că prin transferul lui Djokovic a rezolvat acea problemă de a-l lăsa pe Șut singur în fața fundașilor centrali. A intrat foarte bine între fundașii centrali, a respins, a știut să închidă culoare, e un jucător cu valoare și experiență. 

ADVERTISEMENT

Fostul jucător al Stelei a dezvăluit detalii de culise despre transferul lui Djokovic la FCSB: „Știi că Djokovic nu trebuia să ajungă la FCSB, nu? Știu de-acolo, de la ei. Cel care a fost numit președintele Consiliului de Administrație fără să se întrunească AGA, după celebra conferință a lui Gigi Becali în care a anunțat că se retrage, l-a sunat pe impresarul lui Djokovic.

‘Vezi pe unde-l duci, găsește-i echipă! Nu-l aduce la FCSB! Ca să joace Șut, îl avem pe Ovidiu Popescu’”, i-ar fi transmis Mihai Stoica la telefon impresarului.

ADVERTISEMENT

„Mihai Stoica s-a opus în spatele lui Gigi Becali, dar pe față n-a avut curaj să-l înfrunte!”

Vivi Răchită a oferit și mai multe detalii și a adus aminte de declarațiile managerului general al FCSB: „Meme l-a sunat pe impresarul lui. Gigi îl voia. Mihai Stoica s-a opus în spatele lui. El a spus că nu merge ciorba reîncălzită, că nu mai e același jucător, dar pe față n-a avut curaj să-l înfrunte pe Gigi! 

Dar conform fișei postului pe care o are de când a venit, a încercat. N-a vrut să iasă public. Gigi a plusat și a găsit un jucător extrem de important pentru ceea ce înseamnă FCSB-ul în campionatul ăsta”, a mai dezvăluit fostul fundaș central, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Ce a spus oficialul FCSB despre Djokovic: „E un alt tip de jucător”

Mihai Stoica l-a analizat pe Damjan Djokovic înainte să vină la FCSB: „Noi am jucat aşa, cu Şut, Olaru şi Edjouma. Variante la Ejdouma şi Olaru erau Tavi, improvizaţie, Oaidă şi Nikolov. Gigi a zis: «Vreau alt gen de jucător. Îl vreau pe Djokovic. Nu-l vreau pe Nikolov, îl vreau pe Djokovic».

E un alt tip de jucător, care a jucat la echipe care joacă diferit faţă de ce jucăm noi. E un jucător foarte bun, indiscutabil. Până la 33 de ani a schimbat multe echipe, a fost titular la toate echipele la care a fost. Djokovic a jucat peste tot, în Serie B, în Turcia.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu dacă se face, că Gigi vorbeşte cu el. Bănuiesc că se face, dacă Djokovic şi-a dat cuvântul. Aşa înţeleg, că e aproape făcut. Nu ştiu cum se va plia la noi, dar te poţi duce în Europa să te baţi cu el în grupele Conference League. Gigi vrea două garnituri, pentru campionat şi Europa. Cum făcea Petrescu, aşa vrea şi Gigi să facă. Nu e grabă, pe 15-16 iulie e meci în campionat”, a mai explicat „Meme”, la Orange Sport.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE NUMAI pe site-ul FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Va rula apoi în premieră pe canalele de YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Mihai Stoica nu l-a vrut pe Djokovc

ADVERTISEMENT