Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Fanatik SuperLiga, luni, 17 iulie, cu Horia Ivanovici, Gigi Becali şi Adrian Mititelu

Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici a revenit luni, 17 iulie, de la ora 10:30, live numai pe FANATIK.RO. Analiza FCU Craiova - FCSB 1-3 cu Gigi Becali şi Adrian Mititelu
17.07.2023 | 10:30
Video Fanatik SuperLiga luni 17 iulie cu Horia Ivanovici Gigi Becali si Adrian Mititelu
Fanatik SuperLiga, luni, 17 iulie: Horia Ivanovici și invitații Sorin Cârțu, Adi Ilie, Vivi Răchită și Robert Niță diseacă primele partide ale noii stagiuni. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o scurtă pauză, Horia Ivanovici vă invită să-i fiți alături la o nouă stagiune a emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Una care se anunță a fi cel puțin la fel de spectaculoasă ca precedenta. Luni, 17 iulie, începând cu ora 10:30, în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, luni, 17 iulie! Horia Ivanovici analizează prima etapă cu invitații Sorin Cârțu, Adi Ilie, Vivi Răchită și Robert Niță

E timpul ”Să facem show” la o nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata să aflați de la moderatorul Horia Ivanovici și de la invitații săi cele mai noi și mai tari informații din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

După spectacolul oferit în stagiunea precedentă, câștigată de Farul lui Gică Hagi, FANATIK SUPERLIGA revine în forță și propune o primă emisiune de pus în ramă. Pentru că luni, 17 iulie, vor începe dezbaterile cu privire la noul sezon. Unul care se anunță chiar mai spectaculos decât precedentul. Care, de altfel, a fost absolut incendiar.

Se vor analiza primele jocuri din etapa inaugurală, se vor face predicții pentru play-off și chiar titlu, acolo unde Farul, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Rapid și-au anunțat deja intențiile. Se vor da verdicte în ceea ce privește transferurile și se va discuta despre revenirea lui Dinamo în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Va fi o ediție incendiară încă de la început, așa cum Horia Ivanovici v-a obișnuit, mai ales că va avea invitați de marcă. Fostul președinte al Universității Craiova, Sorin Cârțu, va fi prezent în direct din Oltenia natală, iar în studio se vor afla Adi Ilie, Vivi Răchită și Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGAcea mai importantă emisiune sportivă din mass-media în România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmați ca să vedeți FANATIK SUPERLIGA oricând vreți voi!

Nu uitați: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, direct pe site-ul FANATIK. De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii vor putea fi revăzute pe canalul de Youtube FANATIK, pagina de Facebook HORIA IVANOVICI, contul FANATIK de pe Tik-Tok. Horia Ivanovici vă invită “să facem show!”

Este cel mai ușor să urmăriți LIVE FANATIK SUPERLIGA direct pe site-ul FANATIK.RO.

  1. Deschideți site-ul FANATIK.RO (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Dați click pe fereastra emisiunii, în partea de sus a site-ului.
  3. Cele mai importante momente sunt și pe Youtube. dar și alte medii “fanatice”, Facebook Horia Ivanovici, Twitch FANATIK.
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dați click pe clopoțel în Youtube.
ADVERTISEMENT

Informații importante despre FANATIK SUPERLIGA:

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI poate fi urmărită LIVE, in fiecare luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30, din nou, în noul sezon, începând cu 17 iulie 2023.

Emisiunea va rula, apoi, de la ora 17:30, ÎN PREMIERĂ pe 

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA începe, în fiecare zi a săptămânii, de la ora 10:30, iar în fiecare luni este urmată de MAX Profeţiile lui Mitică, un podcast de real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului.

Așadar, în fiecare săptămână luni, marți și vineri cu Horia Ivanovici direct pe site-ul FANATIK –ești gata de show. Cele mai importante momente sunt și pe facebook, youtube, Tik Tok.

VEZI VIDEO:

ADVERTISEMENT