Sport

MM Stoica, despre cum s-a schimbat antrenorul Nicolae Dică față de primul mandat la FCSB: „Asta a emanat prin discursul lui”

MM Stoica a vorbit despre Nicolae Dică și îl vede schimbat pe noul antrenor al FCSB-ului, spunând că acesta este mult mai matur și sigur pe el în decizii.
26.07.2022 | 21:27
MM Stoica despre cum sa schimbat antrenorul Nicolae Dica fata de primul mandat la FCSB Asta a emanat prin discursul lui
MM Stoica îl vede schimbat pe Nicolae Dică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate înlocuirea lui Toni Petrea cu Nicolae Dică încă de săptămâna trecută, după înfrângerea din Georgia, cu Saburtalo, scor 0-1, în preliminariile Conference League.

MM Stoica îl vede schimbat pe Nicolae Dică

MM Stoica îl vede schimbat pe Nicolae Dică și crede că este ceea ce FCSB are nevoie în momentul actual: „Nu cred că am avut un jucător în carieră cu care să mă fi întâlnit de atâtea ori.

ADVERTISEMENT

L-am întâlnit la 16 ani, am vrut să-l iau la Galați. Am insistat să-l iau la Steaua și-a dat acceptul și Pițurcă.

Am vrut să-l iau la Urziceni, l-am readus la Steaua cu cifre bune, dar nu atât de bune să-l convingă pe Gigi. Am vrut să-l pun în conducere, dar a vrut să mai joace”.

ADVERTISEMENT

„L-am adus antrenor fără licență și acum a venit cu licență. Acum e foarte schimbat. Când a venit prima dată în 2017 la noi se vedea că e la început de carieră, acum e mult mai sigur pe el.

Din discursul lui, asta a emanat, siguranță. Nu vorbește mult în fața echipei, ceea ce e bine, pentru că antrenorii plictisesc când au discursuri de 30 de minute, unii chiar și o oră. Sunt încântat de ce am văzut și cred că e ce trebuie”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Dică are libertate deplină!”

„La momentul ăsta, Dică are libertate deplină. Vine într-un moment foarte dificil, nu știm dacă va continua Tănase, știu că sunt șanse foarte mari să plece.

Eu în momentul în care văd parafate actele, pot spune că pleacă, dar la ce se vorbește acum, sunt șanse mari să plece. E o presiune mare pe noi. Când un jucător are o clauză și acea clauză s-a achitat, tu nu mai poți face nimic. 

ADVERTISEMENT

El are o misiune pe termen scurt să-și ridice jucătorii capul din pământ. El le-a cerut în mod expres să vorbească la antrenamente și în timpul meciurilor. Chiar am auzit azi la antrenament”, a continuat MM Stoica.

„Toată lumea regretă plecarea lui Toni Petrea, am făcut tot ce am putut ca el să stea. Cred că e mai bine ca el să plece acum decât să se întâmple ceva cu Saburtalo și să plece așa. 

Noi trebuie să pregătim ambele variante, cu Tănase și fără Tănase. Ne dorim cu toții ca el să plece. Băieții ăștia fac fotbal ca să-și facă viețile, Tănase e de doi ani la rând golgheterul României și dacă nu pleacă, e greu.

Salariul de aici e foarte bun, dar în China poate lua o sumă de 7 cifre. Iar Shanghai e incredibil, e un paradis, am vorbit cu Stanciu, am vorbit cu Oli. Ovidiu Popescu, Florin Tănase și Florinel Coman l-au mai prins pe Dică la FCSB”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT