Sport

Motivul real pentru care Gigi Becali nu mai are încredere în Toni Petrea şi vrea să scape de el. Reacția de ultimă oră a antrenorului. Exclusiv

Gigi Becali şi-a pierdut încrederea în Toni Petrea şi antrenorul de la FCSB are postul în pericol. FANATIK vă prezintă motivul real pentru care latifundiarul vrea să îl schimbe pe tehnician.
24.07.2022 | 14:03
Motivul real pentru care Gigi Becali nu mai are incredere in Toni Petrea si vrea sa scape de el Reactia de ultima ora a antrenorului Exclusiv
Gigi Becali, supărat pe Toni Petrea. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
24-07-2022
21:31

Reacția lui Toni Petrea după Rapid - FCSB 2-0: "O să am o discuție cu conducerea clubului până la meciul cu Saburtalo"

Toni Petrea a recunoscut după înfrângerea cu Rapid, scor 0-2, că despărțirea sa de FCSB este din ce în ce mai clar conturată. Va avea o discuție în următoarele zile cu conducerea clubului. 

“O să am o discuție cu cei din conducere până la meciul cu Saburtalo din Conference League, vedem ce hotărâm. Mi se pare normal să discut cu cei din conducere dacă echipa nu funcționează. Cred că e bine să avem o discuție să vedem ce e de făcut”, a declarat Toni Petrea după meciul cu Rapid.

FCSB are un început dificil de sezon. Roş-albaştrii au remizat cu U Cluj în prima etapă a SuperLigii, scor 1-1, iar apoi au pierdut turul cu Saburtalo din turul doi preliminar al Conference League, scor 0-1.

Motivul real pentru care Gigi Becali nu mai are încredere în Toni Petrea! Antrenorul a pierdut vestiarul

FANATIK a anunţat că Toni Petrea are zilele numărate la FCSB după acest debut dificil. Din informaţiile noastre, motivul real pentru care Gigi Becali vrea să îl schimbe este pentru că tehnicianul a pierdut vestiarul.

ADVERTISEMENT

Vedetele fac ce vor la antrenamente, Petrea nu mai are autoritate în faţa lor. Iar acest lucru a fost remarcat şi de patron, care a fost siderat după eşecul cu Saburtalo, când jucătorii nici nu mai alergau să recupereze mingea după ce au pierdut-o.

Vali Creţu a înjurat staff-ul tehnic! Gigi Becali a fost nevoit să intervină şi să rezolve problema

Un exemplu este cel al lui Valentin Creţu. Fotbalistul i-a înjurat pe cei din staff-ul tehnic, iar pentru a fi rezolvată problema a trebuit să intervină Gigi Becali, care să îi dea un ultimatum fundaşului dreapta:

ADVERTISEMENT

“El are un fel de a vorbi la antrenament. I-am dat telefon și i-am spus așa: ‘Tu știi unde joci fotbal și unde te antrenezi? La mine în curte nu ai voie să înjuri și să fumezi’. Și-a cerut iertare și asta a fost”, a spus patronul FCSB.

Derby-ul cu Rapid, decisiv pentru soarta lui Toni Petrea! Nicolae Dică, prima variantă de înlocuire

Mai mult, din informaţiile FANATIK, jucătorii ştiu că Toni Petrea are zilele numărate la FCSB, iar un eventual eşec în derby-ul cu Rapid ar putea să consfinţească plecarea antrenorului de la FCSB, chiar înaintea returului cu Saburtalo.

ADVERTISEMENT

Aşa cum FANATIK a anunţat, Nicolae Dică este prima variantă a lui Gigi Becali pentru înlocuirea lui Toni Petrea. Fostul decar al roş-albaştrilor a pregătit mai pregătit echipa între iunie 2017 şi decembrie 2018:

„Mă bucur că apar asemenea veşti, înseamnă că am făcut ceva cât am fost acolo. Cred că am avut rezultate bune”, a spus Nicolae Dică la Orange Sport, despre posibilitatea de a prelua FCSB.

ADVERTISEMENT

Petrea, al doilea mandat pe banca FCSB!

Toni Petrea este la al doilea mandat pe banca celor de la FCSB. El a condus echipa în sezonul 2020-2021, iar anul trecut a revenit în noiembrie la echipă după înlocuirea lui Edi Iordănescu.

  • 47 de ani are Toni Petrea
  • 1 trofeu a câştigat Petrea alături de FCSB: Cupa României (2020)

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „total goluri: 3-5” la Rapid – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT