Sport

MM Stoica şi Nicolae Dică au răspuns la întrebarea: Cine se va califica dintre echipele româneşti?

MM Stoica și Nicolae Dică au analizat șansele echipelor românești să se califice în grupele Conference League, fiind de părere că este nevoie urgentă de creșterea coeficientului.
19.07.2022 | 23:59
MM Stoica si Nicolae Dica au raspuns la intrebarea Cine se va califica dintre echipele romanesti
MM Stoica și Nicolae Dică au analizat șansele echipelor românești de a se califica în Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că oricând pot exista surprize, însă și-ar dori ca toate echipele din România să ajungă în grupe.

MM Stoica și Nicolae Dică au analizat șansele echipelor românești de a se califica în Conference League

MM Stoica și Nicolae Dică au analizat șansele echipelor românești de a se califica în grupele Conference League, fostul antrenor al FCSB-ului fiind de părere că U Craiova, CFR Cluj și FCSB vor merge mai departe.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Mihai Stoica este de părere că toate echipele noastre pornesc cu prima șansă, chiar și Sepsi, care se află la a doua participare europeană din istoria clubului.

„Am spus CFR Cluj… Steaua (n.r. – FCSB), Craiova se vor califica. Iar Sepsi chiar are o dublă grea. Nu sunt două jocuri aşa uşoare. Trebuie să facem puncte, să creştem coeficientul”, a spus Nicolae Dică, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Cred că toate echipele româneşti au prima şansă. Inclusiv Sepsi. Nu ştiu cum arată Olimpija Ljubljana acum. Dar ştiu nivelul.

Ţin minte Rudar Velenje, una dintre cele mai slabe pe care le-am întâlnit. Nivelul fotbalului din Slovenia a căzut mult de tot. Mult, mult, mult de tot. Nu mai sunt echipele alea… Maribor care a ajuns în grupe”, a spus și MM Stoica.

ADVERTISEMENT

„De regulă țineam doar cu noi, dar acum țin cu toți!”

MM Stoica a continuat și a spus că de-a lungul timpului ținea doar cu FCSB, însă în momentul de față va fi suporterul tuturor echipelor din România implicate în lupta pentru accederea în grupele Conference League.

„Ljubljana nu e cine ştie ce, cred. Acum, să vedem. Nici Sepsi nu are experienţă şi nu are pedigree european, dar anul trecut a pierdut la penalty-uri.

ADVERTISEMENT

Ar fi excepţional să mergem mai departe toţi. De regulă, ţineam numai cu noi, dar acum chiar aş vrea ca echipele să meargă mai departe. Ar fi nevoie să facem coeficient”, a mai spus managerul vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT