Sport

Nicolae Dică, atacat de Gabi Balint pentru revenirea la FCSB: „Nu pot să-l înțeleg! Știe ce va urma”

Gabi Balint a avut o reacție dură la adresa lui Nicolae Dică, despre care spune că nu înțelege cum a putut să se întoarcă la FCSB, știind cum se desfășoară lucrurile acolo.
26.07.2022 | 19:55
Nicolae Dica atacat de Gabi Balint pentru revenirea la FCSB Nu pot sal inteleg Stie ce va urma
Nicolae Dică, atacat de Gabi Balint pentru revenirea la FCSB. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Venirea lui Nicolae Dică la FCSB a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK încă de săptămâna trecută, după înfrângerea din preliminariile Conference League cu Saburtalo, scor 0-1.

Nicolae Dică, atacat de Gabi Balint pentru revenirea la FCSB

Gabi Balint l-a atacat pe Nicolae Dică pentru revenirea la FCSB, neînțelegând motivul pentru care tehnicianul a acceptat din nou colaborarea cu Gigi Becali:

ADVERTISEMENT

„Știm ce urmează, știm ce se întâmplă, lucrurile astea le-am auzit mai des decât am văzut filmul ’Singur acasă’ sau ’B.D.’. Ne amuză, dar știm ce se întâmplă. Eu nu-l înțeleg pe Dică, nu pot să înțeleg.

Ori a găsit bagheta magică a lui Harry Potter și știe cum să facă din FCSB echipa aia care să marcheze și să joace spectaculos. Dică nu are probleme financiare și știe că acolo nu se poate face performanță”.

ADVERTISEMENT

„Un antrenor se impune prin ideile care aduc rezultate. Nu cred că va lucra, dar dacă va lucra gratis… iar nu e un lucru bun. Nu înțeleg, munca se plătește, bonusurile vin pe rezultatele pozitive”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

„Pasiunea domnului Becali se transformă într-o boală!”

Ion Crăciunescu a comentat revenirea lui Nicolae Dică la FCSB și nu crede că Gigi Becali îl va lăsa pe antrenor să decidă lucrurile la echipă nici măcar o etapă.

ADVERTISEMENT

„Nu îl va lăsa nicio etapă, nu că îl lasă 13 etape. Poate e altceva, el poate își spune că mai rău de atât nu se poate, că echipa e jos de tot.

Pasiunea domnului Becali se transformă ușor, ușor într-o boală. Când se supără Gigi, mai ține cont de ce ai stabilit cu el?

ADVERTISEMENT

La Gigi, orice vorbești cu el durează cinci minute. Se răsucește dacă îi vine ceva”, a declarat Ion Crăciunescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,32 este cota pentru „1 solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT