Sport

MM Stoica, ironii la adresa „dușmanilor” de la CSA Steaua: „Aseară am fost o echipă cu 25.000 de jucători!”

MM Stoica a ironizat Clubul Sportiv al Armatei Steaua după calificarea obținută de FCSB împotriva lui Saburtalo, scor 4-2, amintind de numărul mare de fani veniți să vadă echipa.
29.07.2022 | 20:40
MM Stoica ironii la adresa dusmanilor de la CSA Steaua Aseara am fost o echipa cu 25000 de jucatori
MM Stoica, ironii pentru CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Încă de la începutul sezonului, fanii FCSB-ului au venit în număr mare la stadion, la debutul în SuperLiga, împotriva lui U Cluj, scor 1-1, fiind peste 19.000 de spectatori, spre exemplu.

MM Stoica, ironii pentru CSA Steaua

MM Stoica a ironizat CSA Steaua, făcând referire la numărul mic de suporteri pe care „militarii” îl strâng la meciurile de pe Ghencea, în timp ce FCSB a adunat 25.000 de fani pentru meciul cu Saburtalo, din turul doi preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

„Înainte de inspiraţia lui Olaru, centrarea lui Risto şi lovitura de cap a lui Coman de la golul 3, a fost reacţia Peluzei Nord la golul lor de 2-2, reacţie preluată de tot stadionul.

Asta a fost şi este Steaua Bucureşti, o echipă cu 25.000 jucători aseară!”, a scris MM Stoica pe contul său de Facebook.

ADVERTISEMENT

După calificarea în turul trei preliminar al Conference League, FCSB va da peste slovacii de la Dunajska Streda, care i-au eliminat pe feroezii de la Vikingur.

Nici Gigi Becali nu i-a uitat pe cei de la CSA Steaua după calificarea cu Saburtalo

Gigi Becali a vorbit imediat după calificarea FCSB-ului cu Saburtalo, iar în discursul său i-a atacat și pe cei de la CSA Steaua, despre care a spus că s-au împotmolit ca „puiul în lână”:

ADVERTISEMENT

„CSA nu are cum să facă societate comercială, că e patrimoniul Armatei. Ei pot face doar o asociație. Nu e timp și nici nu au cum s-o facă.

Trebuie cineva să-și asume, probabil un ministru sau un prim-ministru, că echipa asta pleacă și se duce la o asociație existentă”.

ADVERTISEMENT

Ei trebuie să dea echipa asociației. Asociația aia trebuie să țină echipa din cotizații, că nu mai pot primi bani de la Armată, din bani publici. S-au încurcat singuri ca puiul în lână”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „1 solist” la FCSB –FC U Craiova 1948 . Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT