Sport

MM Stoica, declarație surprinzătoare: „Cred că Messi se mai apleacă spre hamburgeri! Eu am început să mănânc sarmale de quinoa!”

MM Stoica a vorbit despre diferențele dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, făcând o declarație surprinzătoare despre starul argentinian care ar mai mânca uneori fast-food.
15.03.2022 | 21:48
MM Stoica declaratie surprinzatoare Cred ca Messi se mai apleaca spre hamburgeri Eu am inceput sa mananc sarmale de quinoa
ADVERTISEMENT

Și Nicolae Dică a analizat diferențele dintre cei doi fotbaliști legendari și, deși îi place mai mult Lionel Messi, consideră că starul portughez este mai determinat să câștige fiecare meci pe care îl joacă.

MM Stoica, declarație surprinzătoare despre Lionel Messi

MM Stoica a vorbit despre diferențele dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi, fiind de părere că starul argentinian consumă din când în când mâncare de tip fast-food:

ADVERTISEMENT

„Eu îl consider pe Messi cel mai bun jucător din toate timpurile. Mircea Lucescu a zis o vorbă mare, că un antrenor e caracterizat de ultimele rezultate.

E greu să îl scoți bine pe Messi după meciul cu Real Madrid. A fost lamentabil! Se plimba pe teren când echipa avea mai mare nevoie de el.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Cristiano e mai în vârstă, arată mai bine pe zi ce trece. Eu cred că Messi se mai apleacă spre un fast-food, spre un hamburger uneori, Cristiano nu”.

„Eu am mâncat astăzi sarmale de quinoa, cu toții ne putem schimba obiceiurile, iar Cristiano a apelat la specialiști care să îl învețe cum să mânânce mai sănătos, cum să doarmă, a investit mulți bani!”, a mai spus MM Stoica, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

„Nu l-am văzut pe Messi să fie supărat cum era supărat Tavi Popescu după meciul de la Pitești. La Cristiano se vede că e dezamăgit.

Cristiano Ronaldo muncește mai mult, Messi mai puțin, el a jucat mult din talent”, a spus și Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

„Quaresma îl întreba pe Teixeira de ce avem jucători grași la echipă”

MM Stoica a povestit și o întâmplare petrecută într-un cantonament cu FCSB, când s-a întâlnit cu Ricardo Quaresma, care în acea perioadă evolua la Beșiktaș. Discuția a pornit de la ideea de anturaj în viața unui fotbalist:

Acum câțiva ani eram la Porto, era noaptea târziu, a intrat Ricardo Quaresma cu 20 de oameni într-o cafenea. El a fost un jucător foarte bun într-o perioadă, sub Nani, dar diferența dintre el și Ronaldo a fost făcută de seriozitate. Nu a băut atunci, dar era târziu de tot.

Unul dintre cel mai complex jucător din lume, pentru mine, e Ousmane Dembele, dar stă cu fast-food-ul pe sub pat.

Ne-am întâlnit cu Quaresma și în cantonament, el era la Beșiktaș și l-a luat pe Teixeira într-o parte și l-a întrebat de ce avem atâți jucători grași”.

„Nu vă închipuiți, Quaresma se pregătește bine, e bine făcut, slab, cum trebuie. Și Pepe la fel, chiar dacă îl vedeți așa mai mare la televizor.

Bine, Cristiano nici nu joacă la o echipă extraordinară. Manchester United e o echipă fără stăpân, uitați-vă ce se întâmplă cu Pogba, uitați-vă ce s-a întâmplat cu Maguire, cu Greenwood, de-aia arată cum arată și e cum e”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT