Sport

MM Stoica, noi precizări cu privire la prețurile biletelor din Conference League: „10 euro nu înseamnă 35 de euro”

MM Stoica a făcut noi precizări cu privire la prețurile biletelor pentru meciurile FCSB-ului din grupele Conference League, explicând decizia patronului.
02.09.2022 | 22:05
MM Stoica noi precizari cu privire la preturile biletelor din Conference League 10 euro nu inseamna 35 de euro
MM Stoica, noi precizări cu privire la prețurile biletelor din Conference League. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a explicatcă pentru meciul din deplasare cu West Ham, un bilet la peluză este de 35 de euro, în timp ce pe Arena Națională va costa 10 euro.

MM Stoica, noi precizări cu privire la prețurile biletelor din Conference League

MM Stoica a făcut noi precizări cu privire la prețurile biletelor pe care FCSB le-a stabilit pentru meciurile din grupele Conference League: „În urma reacțiilor apărute pe rețelele de socializare, lumea era nemulțumită și patronul a decis să taie la jumătate prețurile la peluze.

ADVERTISEMENT

Sigur că prețurile trebuie să fie mai mari, jucăm pe London Stadium, iar prețurile la peluză sunt 35 de euro. 35 de euro nu înseamnă 10 euro. E greu să faci comparații”.

„Contează ce facem în primul meci, mai ales de maniera pe care o vom avea pe London Stadium.

Ei au spus că nu au timp să tipărească biletele și să le trimită în România, iar noi să facem vouchere, pe care să le valorifice la stadion”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Câte bilete au fanii din diaspora pentru West Ham – FCSB

MM Stoica a continuat și a vorbit despre cum s-au împărțit numărul biletelor pentru deplasarea FCSB-ului la Londra, pentru duelul cu West Ham.

Totodată, Mihai Stoica a dezvăluit că tot personalul FCSB-ului de ticketing va merge împreună cu echipa la Londra pentru a fi la dispoziția suporterilor din diaspora, care vor avea 1.500 de bilete alocate.

ADVERTISEMENT

„Asociația Salvați Steaua și Peluza Nord au primit o parte din bilete, o parte s-au dus pentru cei care vor face deplasarea în Londra, iar alte 1.500 de bilete vor fi pentru fanii care le vor achiziționa de-acolo.

Tot personalul nostru de la ticketing va merge miercuri cu echipa la Londra, pentru a se pune la dispoziția suporterilor din diaspora”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la West Ham United – FCSB. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT