Sport

MM Stoica, surprins de aportul fanilor la meciul cu U Cluj: „Să deschizi al doilea inel în luna iulie e incredibil!”

MM Stoica a recunoscut că a fost surprins de aportul fanilor FCSB-ului la meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-1, partidă la care s-a deschis și al doilea inel pe Arena Națională.
19.07.2022 | 09:18
MM Stoica surprins de aportul fanilor la meciul cu U Cluj Sa deschizi al doilea inel in luna iulie e incredibil
MM Stoica, surprins de aportul fanilor la meciul cu U Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că numărul suporterilor veniți pe stadion a fost de peste 20.000, chiar dacă datele oficiale au arătat că au fost prezenți peste 19.000 de fani la meci.

MM Stoica, surprins de aportul fanilor la meciul cu U Cluj

MM Stoica a fost surprins de aportul fanilor la meciul cu Universitatea Cluj, partidă la care vicecampioana României a deschis și al doilea inel de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

„Noi cred că am fost peste 20.000 de spectatori ieri la meciul cu U Cluj. Ok, au fost 19.000 și ceva pe turnicheți, dar s-a mai intrat că așa se mai întâmplă, unii au relații.

Să mergi la meci, în luna iulie, când sunt concediile și să deschidem inelul doi la un meci cu Universitatea Cluj… e ceva incredibil, nu cred că s-a mai întâmplat așa ceva vreodată”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

După prima etapă din SuperLiga, pe lângă meciul FCSB-ului, Petrolul Ploiești a reușit să strângă un număr de peste 10.000 de suporteri la duelul cu FC Voluntari și Universitatea Craiova a adunat aproximativ 12.000 de fani la meciul cu Sepsi, scor 2-2.

MM Stoica îi simte pe fani mult mai aproape de echipă

MM Stoica a recunoscut că îi simte pe suporteri mult mai aproape de echipă față de alți ani, fiind convins că disputa cu CSA Steaua și faptul că echipa nu a primit dreptul de a juca pe „Ghencea” sau pe „Arcul de Triumf” i-a înverșunat mai mult pe fani.

ADVERTISEMENT

„Toate nedreptățile care s-au întâmplat echipei ăsteia i-au adus aproape pe suporteri de echipă.

Continuă abuzurile, unii se comportă ca și cum sunt stăpâni pe lucruri plătite din banii noștri. Suntem în 2022… asta e România, poate și de-asta avem milioane de suporteri.

ADVERTISEMENT

Un concert generează vânzări bune pentru buget, dar nu se poate așa ceva, să vină lumea special pentru a se droga pe-acolo, că se știe că acolo vin dealerii și se întâmplă nenorocirile care s-au întâmplat, cu acei copii morți la concert”, spunea MM Stoica la finalul lunii iunie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „2 solist” la Saburtalo Tbilisi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT