Sport

MM Stoica, surprins de susținerea fanilor FCSB în amicale: „Ne fac bine! Abuzurile continuă, de-asta avem milioane de suporteri”

MM Stoica a fost surprins de susținerea arătată de fanii FCSB-ului în primul meci amical al verii contra lui FC Sfântui Gheorghe, scor 6-0, recunoscând că dau un imbold jucătorilor.
30.06.2022 | 15:06
MM Stoica surprins de sustinerea fanilor FCSB in amicale Ne fac bine Abuzurile continua deasta avem milioane de suporteri
MM Stoica, surprins de susținerea fanilor în meciurile amicale. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că abuzurile împotriva FCSB-ului continuă, motiv pentru care fanii sunt alături de echipă într-un număr din ce în ce mai mare.

MM Stoica, surprins de susținerea fanilor FCSB în meciurile amicale

MM Stoica a fost surprins de susținerea arătată de fanii FCSB-ului chiar și la meciurile amicale ale echipei: „E prima dată când vin suporterii la meciurile din bază, ne fac bine, le fac bine și jucătorilor. Toate nedreptățile care s-au întâmplat echipei ăsteia, i-au adus aproape pe suporteri de echipă.

ADVERTISEMENT

Noi nu am avut niciodată întârzieri, la noi se dau două salarii o dată. Nu existau probleme nici înainte când Gigi, chiar dacă avea o avere impresionantă, nu avea cash”.

„Continuă abuzurile, unii se comportă ca și cum sunt stăpâni pe lucruri plătite din banii noștri. Suntem în 2022… asta e România, poate și de-asta avem milioane de suporteri.

ADVERTISEMENT

Un concert generează vânzări bune pentru buget, dar nu se poate așa ceva, să vină lumea special pentru a se droga pe-acolo, că se știe că acolo vin dealerii și se întâmplă nenorocirile care s-au întâmplat, cu acei copii morți la concert”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Naționala U19 s-a prezentat lamentabil!”

MM Stoica a vorbit și despre naționala României U19, care a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială U20, după ce a pierdut la ultima fază partida cu Slovacia U19, scor 0-1:

ADVERTISEMENT

„Eu am fost la Ploiești și atunci când și-a scos tricoul Moruțan, dar noi jucam atunci. Acum, ne-am prezentat lamentabil, noi trebuia să mergem peste italieni și să-i batem, dar ne-am băgat cu fundul în poartă”.

„Nu se poate să te duci cu improvizații la echipa națională. Dacă noi nu ne faultam singuri, eram la Campionatul Mondial. Slovacia e un adversar slab, era de bătut”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: