News

Moarte bizară în Germania. O româncă a fost găsită fără suflare într-un şanţ. Ce explicaţie a dat soţul ei poliţiştilor

26.08.2020 | 19:32
Moarte bizara in Germania O romanca a fost gasita fara suflare intrun sant Ce explicatie a dat sotul ei politistilor
ADVERTISEMENT

O româncă, în vârstă de 27 de ani, a fost găsită în stare critică, într-un șanț. Tragedia s-a petrecut la ieșirea din orașul german München. Victima a fost transportată la spital în stare critică, însă medicii nu au putut să-i salveze viața.

Femeia era însoțită de doi bărbați. Aceștia erau, de asemenea, români, unul dintre ei fiind soțul victimei.

ADVERTISEMENT

Polițiștii veniți la fața locului au cerut imediat explicații celor doi bărbați. În fața oamenilor legii, cei doi români au afirmat că femeia s-ar fi aruncat din mașină, în urma unui scandal.

O româncă a fost găsită într-un șanț

Cei care investighează cazul au crezut inițial că a avut loc un accident rutier. Acestea erau informațiile oferite de cei doi bărbați prezenți la fața locului. Fata zăcea într-un șanț când a ajuns poliția germană și se zbătea între viață și moarte.

ADVERTISEMENT

Tânăra româncă a fost transportată imediat la spital. Din păcate toate eforturile medicilor au fost în zadar. Fata nu a supraviețuit.

Incidentul a avut loc pe Ingolstädter Strasse, la ieșirea din orașul bavarez Munchen.

Soțul victimei are vârsta de 31 de ani. Celălalt bărbat prezent la incident are de 32 de ani. El le-a transmis autorităților că soții au avut un conflict mare în mașină. Lucrurile au escaladat, moment în care femeia s-ar fi aruncat pe șosea. Ea s-a lovit cu capul de asfalt și a rămas nemișcată.

ADVERTISEMENT

Varianta celor doi români nu este momentan agreată de poliția din Germania. Autopsia a oferit alte indicii, iar ofițerii iau în calcul varianta unei tentative de omor. Pentru moment bărbați sunt arestați, iar cercetările continuă.

Vă reamintim că la Cluj o asistentă medicală a fost ucisă de fotul iubit chiar în fața scării, când se întorcea acasă. Fata avea doar 30 de ani și se pare că crima a fost provocată de gelozia bolnavă a fostului iubit.

ADVERTISEMENT