News

Moarte șocantă la Aiud. Un angajat al trupelor SASS de la penitenciar s-a stins subit la doar 31 de ani

Un tânăr de 31 de ani, angajat al Penitenciarului Aiud, a murit subit la ieșirea din tură. Bărbatul s-a prăbușit în fața instituției după ce i s-a făcut rău
09.01.2024 | 14:57
Moarte socanta la Aiud Un angajat al trupelor SASS de la penitenciar sa stins subit la doar 31 de ani
Tânărul era amgajat al Peniatenciarului Aiud de un deceniu Sursa foto: Facebook Penitenciarul Aiud
ADVERTISEMENT

Alexandru Cristian Dreghici era de un deceniu agent operativ la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din cadrul penitenciarului din județul Alba.

Un angajat al trupelor SASS de la penitenciar s-a stins subit la doar 31 de ani

Tânărului i s-ar fi făcut rău și a căzut în fața instituției, luni, în jurul orei 15.00, relatează surse citate de ziarulunirea.ro. Acesta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la spital.

ADVERTISEMENT

Acolo  a intrat în stop cardiorespirator şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză a decedat bărbatul.

Colegii de la Penitenciarul Aiud au anunțat vestea trecerii sale în neființă pe rețelele de socializare. ”Sunt în stare de șoc! De câteva ore, de când am aflat vestea aceasta groaznică, nu îmi pot reveni!

ADVERTISEMENT

Unul dintre tinerii mei colegi, un tânăr care a crescut sub ochii mei, un tânăr pe care l-am îndrumat și sfătuit, alături de care am participat la zeci de misiuni, împreună cu care am mâncat la aceeași masă ani de zile, unul dintre copiii mei, a plecat la ceruri!

Azi dimineață, la ora 7:30, când am ieșit din serviciu, a fost ultimul coleg cu care am dat mâna. Acum, nu mai este!

ADVERTISEMENT

Doamne, cât de crudă poate fi viața, uneori! Rămas bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!

Penitenciarul Aiud și SASS au pierdut un om de valoare. Noi, cei care am muncit alături de tine, am pierdut un prieten și un camarad de nădejde”, a scris Ioan Lucian Docea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Reprezentanţii Sindicatului de la Penitenciarul Aiud au transmis prin intermediul aceleiași rețele de socializare un mesaj de condoleanţe după dispariția colegului lor.

”Dragi colegi, vă anunţ cu mare tristeţe şi durere în suflet despre trecerea la cele veşnice, la o vârstă prea tânără, a colegului nostru, Dreghici Alexandru-Cristian, care activa în cadrul grupei SASS, din cadrul Penitenciarul Aiud.

Nu există cuvinte care să poată alina durerea şi tristeţea familiei, rudelor şi apropiaţilor. Noi, colegii lui, împărtăşim această mare pierdere, durere şi urăm multă putere familiei întru depăşirea acestei mari tristeţi!

Ne-a părăsit un om de mare caracter, un om de mare valoare.Vom păstra pentru totdeauna în memoria noastră bunătatea şi înţelepciunea. Un specialist priceput şi un om cu o conduită ireproşabilă.

Drum lin, în sus spre Cer! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, se arată într-un mesaj al președintelui Sindicatului din cadrul Penitenciarul Aiud, Daniel Radu Pasc, postat pe pagina de Facebook a Federaţiei Sindicatelor din Sistemul Penitenciar.

ADVERTISEMENT