News

Moarte suspectă la Oradea. Un tânăr de 23 de ani a fost găsit cu 14 înțepături de cuțit în gât

Procurorii din Oradea încearcă să elucideze circumstanțele în care a avut loc moartea unui tânăr de 23 de ani, găsit cu mai multe răni în zona gâtului.
25.11.2023 | 22:48
Moarte suspecta la Oradea Un tanar de 23 de ani a fost gasit cu 14 intepaturi de cutit in gat
Un tânăr din Oradea a fost găsit mort, cu mai multe înțepături de cuțit/ Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 23 de ani din orașul Oradea a fost găsit mort în locuința sa, având 14 înțepături de cuțit în zona gâtului. Cadavrul tânărului a fost găsit în dimineața zilei de 23 noiembrie, într-un apartament situat în cartierul Velența, informează publicația Bihoreanul.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au declanşat o anchetă pentru a clarifica circumstanţele în care s-a produs tragedia, ajutați de o echipă de criminaliști și polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale Bihor.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, nu există indicii clare care să arate cum a survenit moartea tânărului întrucât ușa apartamentului nu a fost forțată, iar cheia de la ușă era pusă pe interior. Ipoteza unei tâlhării urmate de crimă este și ea greu de susținut deoarece din apartament nu lipsește nimic.

De asemenea, se pare că orădeanul nu ar fi părăsit locuința în timpul nopții, prietena lui precizând că a avut cu el și o conversație telefonică. În aceste circumstanțe, este greu de spus dacă tânărul ar fi fost victima unei crime sau s-ar fi sinucis.

ADVERTISEMENT

În urma necropsiei făcute la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, medicii legişti au stabilit că majoritatea leziunilor de la nivelul gâtului erau de tatonare, însă două au fost grave, ce au dus la deces. Existența unor leziuni superficiale pe lângă cele letale ar putea indica o posibilă sinucidere.

Oficial, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a deschis dosar penal pentru omor însă este greu de spus care va fi verdictul final în acest caz. Procurorii aşteaptă deocamdată rezultatele analizelor toxicologice pentru probele prelevate de medicii legişti.

ADVERTISEMENT

O anchetă complicată au de soluționat și polițiștii din Buzău după ce cadavrul unei femei de 77 ani a fost găsit de către oamenii legii îngropat în propria curte. În acest caz, ipoteza cea mai probabilă ar fi o crimă, principalul suspect fiind chiar fiul femeii, în vârstă de 50 ani, care locuia împreună cu aceasta.

Cercetările poliției au fost demarate după ce o femeie din Galaţi a reclamat faptul că sora ei nu mai răspunde la telefon. Ajunși la fața locului, polițiștii din Buzău au descoperit în curtea casei, în care aceasta locuia împreună cu fiul ei, un cadavru în stare avansată de putrefacție.

ADVERTISEMENT

Fiul femeii îngropate, în vârstă de 50 de ani, a devenit imediat principalul suspect după ce, chestionat fiind cu privire la existența cadavrului îngropat în curte, ar fi oferit anchetatorilor mai multe răspunsuri diferite. Una din variantele acestuia ar fi că, venind de la muncă într-o zi, și-a găsit mama moartă și pur și simplu a îngropat-o în spatele curții.

ADVERTISEMENT