Moment emoționant petrecut la finala campionatului din Mexic! Antrenorul lui Monterrey a câștigat titlul în memoria fiului său și a izbucnit în lacrimi. VIDEO

SPECIAL FANATIK
Cristian Ghindă    Andrei Șchiopu   
în Fotbal international
30/12/2019, 15:51
Moment emoționant petrecut la finala campionatului din Mexic! Antrenorul lui Monterrey a câștigat titlul în memoria fiului său și a izbucnit în lacrimi. VIDEO GALERIE FOTO SPECIAL FANATIK
Mohamed Antonio. Sursă foto: twitter

Monterrey a câștigat campionatul în Mexic, după o finală dramatică cu Club America. Foștii adversari ai lui Liverpool și Al Hilal de la Campionatul Mondial al Cluburilor au câștigat la penalty-uri cu scorul de 4-2 și au devenit pentru a treia oară în istorie campioni în Mexic.

Antonio Mohamed, antrenorul lui Monterrey, a izbucnit în lacrimi la sfârșitul partidei și pe lângă obiectivul îndeplinit, a reușit să bifeze promisiunea pe care i-a făcut-o fiului său decedat într-un accident de mașină în 2006. Mai multe poze de la finală le puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

Promisiunea lui Antonio Mohamed în memoria fiului său decedat

Antonio Mohamed a trăit o adevărată dramă în 2006, când fiul său a decedat în urma unui accident rutier și încă de atunci a jurat să-și țină o promisiune pe care i-o făcuse lui Farid și anume să devină campion cu Monterrey.

Farid era un suporter fanatic al lui Monterrey și avea o tradiție ca la fiecare meci de pe teren propriu să apară însoțit de mascota echipei, pentru a-i purta noroc tatălui său.

Fiul meu s-a născut în Mexic și toate fotografiile pe care le am cu el din perioada în care eram jucător la Monterrey sunt cu el și mascota clubului. Am amintiri foarte frumoase din acea perioadă”, a declarat „turcul”, cum este poreclit Mohamed Antonio.

  • 9 ani avea Farid Mohamed în momentul tragicului accident

A păstrat un scaun liber pentru fiul său

Mohamed Antonio a păstrat un scaun liber pentru fiul său la finala cu Club America, pe care a așezat metanii. Înainte de marea finală, antrenorul lui Monterrey a declarat că pentru el cel mai important lucru în viață este sănătatea.

„Cel mai mult îmi doresc sănătate pentru toată lumea. Titlul este important pentru mine, dar bucuria durează doar zece secunde și fără sănătate nici nu poți să ridici cupa”, a spus Mohamed Antonio.

  • 4 titluri de campion în Mexic are Mohamed Antonio: 2 cu Club America, 1 cu Club Tijuana și 1 cu Monterrey
  • 49 de ani a împlinit Mohamed Antonio pe 2 aprilie
Închide ×