Sport

Moment uluitor în Israel – Elveția. Au intrat 3 jucători și au ieșit 4! Ce a făcut arbitrul Taylor

Un moment uluitor s-a petrecut în duelul restant dintre Israel și Elveția, după ce trei jucători au intrat pe teren, însă au fost schimbați patru.
15.11.2023 | 23:25
Moment uluitor in Israel  Elvetia Au intrat 3 jucatori si au iesit 4 Ce a facut arbitrul Taylor
Moment uluitor în Israel - Elveția
ADVERTISEMENT

Faza s-a întâmplat în minutul 64 al confruntării, când israelienii au vrut să facă mai multe înlocuiri. S-au încurcat schimbările, motiv pentru care, pentru scurt timp, Israel rămăsese cu un jucător mai puțin pe teren, deși acela nu fusese încă înlocuit.

Moment uluitor în Israel – Elveția

Un moment uluitor s-a petrecut în duelul dintre Israel și Elveția, arbitrul Anthony Taylor fiind și el surprins de ceea ce s-a întâmplat. Israelienii au făcut trei schimbări, însă au ieșit de pe teren patru fotbaliști, eroarea fiind făcută de Darren England, al patrulea oficial al partidei.

ADVERTISEMENT

Anan Khalaili, tânărul atacant al Israelului, ieșise de pe teren și a fost surprins în spatele porții elvețienilor, când a fost chemat din nou pe teren de către colegii săi, care se număraseră și rămăseseră nedumeriți de situația creată.

Alon Hazan, selecționerul Israeului, l-a întrebat pe al patrulea arbitru ce s-a întâmplat cu foile de schimbări, iar acesta a ridicat din umeri, moment în care și Anthony Taylor venise lângă ei.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, atacantul lui Maccabi Haifa a ieșit de pe teren, dar abia în minutul 81, când a fost înlocuit de către Shon Weissman, atacantul celor de la Granada.

Mesajul lui Ladislau Boloni pentru „tricolori” înaintea duelului cu Israel

Ladislau Boloni a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK înaintea duelului României cu Israel, vital pentru calificarea la EURO 2024, transmițându-le un mesaj „tricolorilor”:

ADVERTISEMENT

„Le doresc mult succes și să reușească niște prestații prin care să revină la nivelul dorit. Dorința mea e să văd din nou echipa națională a României calificată la Campionatul European.

Nu știu dacă presiunea e mare. Grupa este deosebit de atrăgătoare și dă într-adevăr posibilitate mare pentru a reintra în circuitul fotbalului mare și îi doresc multă baftă selecționerului.

ADVERTISEMENT

Nu vreau eu să vin acum cu sfaturi. Are săracul destule griji! Nu are nevoie de alte sfaturi sau cunoștințe legate de convocări”, a mai spus Ladislau Boloni.

ADVERTISEMENT