News

Momente de coșmar la stația de metrou Piața Unirii. Bărbat, decedat pe peron. Medicii au încercat să-l resusciteze 

Momente de coșmar, marți dimineață, la stația de metrou Piața Unirii. Un bărbat a murit pe peron. Acesta ar fi suferit un infarct.
04.04.2023 | 08:20
Momente de cosmar la statia de metrou Piata Unirii Barbat decedat pe peron Medicii au incercat sal resusciteze
Momente de coșmar la stația de metrou Piața Unirii: bărbat, resuscitat pe peron
ADVERTISEMENT

Momente terifiante pentru călători, marți dimineață, la stația de metrou Piața Unirii. Aici, un bărbat a fost resuscitat pe peron. Din informațiile FANATIK, acesta ar fi suferit un infarct.

Momente de coșmar la stația de metrou Piața Unirii: bărbat, resuscitat pe peron

Incidentul din această dimineață s-a petrecut pe peronul cu sensul către Republica. Imediat, la fața locului au intervenit echipajele medicale. Salvatorii au încercat să-i acorde ajutor victimei.

ADVERTISEMENT

Au fost prezente la metrou mai multe echipe SMURD. Trecătorii au sunat inițial la numărul de urgenţă 112. Din păcate, paramedicii n-au putut face nimic să-l salveze pe bărbat. Eforturile de resuscitare au durat zeci de minute, dar nu au avut succes. De notat că, în ciuda acestui incident, circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată.

Precedentul incident grav de la metroul bucureștean a fost consemnat de sărbători. În a doua zi de Crăciun, o tentativă de suicid a fost consemnată în stația Basarab. La fața locului au ajuns un echipa SMURD și unul de la Salvatorii Metrou pentru a acorda primul ajutor persoanei rănite.

ADVERTISEMENT

Metrorex informează că, astăzi, 26.12.2022, începând cu ora 15:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 1 de metrou. Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai. Reorganizarea circulaţiei s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Basarab şi a fost rănită.

Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid”, a transmis compania care administrează rețeaua de metrou din Capitală, la acea dată.

ADVERTISEMENT

Tragedie și în Bacău. Bărbat de 72 de ani, mort pe stradă

Tot marți, o altă tragedie a avut loc în centrul Bacăului. Un bărbat de 72 de ani decedat după ce a căzut pe trotuar. Din spusele trecătorilor, acesta a căzut dintr-o dată, în timp ce se deplasa. Oamenii din jur au sunat imediat la urgențe pentru a solicita ajutor.

La fața locului a ajuns o echipă de salvare. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bătrânului. După mai multe minute de încercări de resuscitare, acesta a fost declarat decedat, notează site-ul local. acum.tv.ro.

ADVERTISEMENT

Drama cetățeanului a atras atenția oamenilor din zonă. Aceștia s-au adunat în jurul locului incidentului pentru a vedea ce se întâmplă. Poliția a intervenit pentru a stabili cauzele exacte ale tragediei și pentru a-i informa pe membrii familiei despre cele întâmplate.

ADVERTISEMENT
Tags: