News

Momente de groază la înmormântare. Un bărbat care asista la funeraliile unei rude a murit lângă cimitir

Momente de groază la înmormântare din județul Neamț. Un om și-a pierdut viața chiar în timpul funeraliilor la care asista.
19.06.2023 | 14:02
Momente de groaza la inmormantare Un barbat care asista la funeraliile unei rude a murit langa cimitir
Momente de groază la înmormântare. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Momente de groază la o înmormântare din județul Neamț. Un bărbat de 54 de ani, care participa la funeralii a murit. Evenimentul neobișnuit a avut loc vineri dimineața, 16 iunie, în orașul Bicaz.

Momente de groază la înmormântare. Un bărbat care se afla la funeralii a murit

La un moment dat, omul a spus că nu se simte bine, potrivit apropiaților. Nu a trecut mult și în timpul înmormântării i s-ar fi făcut rău. Apoi, bărbatul s-a prăbușit la pământ, conform stiri-neamt.ro.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat chiar atunci când persoanele îndoliate au ajuns la biserică, pentru înmormântare. Potrivit polițiștilor nemțeni, bărbatul de 54 de ani ar fi ieșit în zona parcării bisericii după ce a acuzat starea de rău.

Ulterior, el a fost găsit decedat. Însă, conform oamenilor legii, cadavrul a fost descoperit în jurul orei 13:00, semn că între momentul producerii decesului și cel al găsirii trupului neînsuflețit, ar fi trecut o perioadă destul de mare de timp.

ADVERTISEMENT

În parcarea bisericii din Bicaz a fost chemat și un echipaj medical. Din nefericire, nu s-a putut face nimic pentru salvarea nemțeanului. Medicii au fost nevoiți să declare decesul acestuia.

Având în vedere că nu se știe cu exactitate în ce condiții s-a produs evenimentul șocant, polițiștii au deschis dosar penal pentru moartea suspectă. Cercetările sunt în desfășurare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, trupul neînsuflețit al bărbatului decedat la înmormântare a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț. În urma necropsiei, se va stabili din ce cauză a murit.

Un bărbat și-a înscenat propria moarte

Un belgian în vârstă de 45 de ani și-a înscenat propria moarte, pentru a da o „lecție” de viață familiei. David Baerten a pus totul la cale cu ajutorul copiilor și soției. Priveghiul a fost organizat acum o săptămână.

ADVERTISEMENT

Însă, totul a luat o altă întorsătură în momentul în care un elicopter a aterizat în zona în care avea loc presupusa înmormântare la care se aflau toate rudele belgianului. David Baerten și-a făcut apariția, spunând că totul a fost o farsă.

Întrebat de ce a pus la cale un plan atât de morbid, bărbatul a precizat că nu era mulțumit de relația dintre el și rudele sale, considerând că nu este apreciat de familie. Prin urmare, bărbatul a hotărât să le dea o „lecție”.

”Ce văd în propria mea familie mă doare foarte tare. Nimeni nu mă apreciază cu adevărat. Ne-am îndepărtat unii de alții, nu mă simt deloc apreciat. Nimeni nu mă invită nicăieri. De aia am vrut să le ofer această lecție de viață. Nu ar trebui să aștepte până mor ca să le pese de mine”, a transmis David Baerten.

ADVERTISEMENT