Life

Momente de groază pentru Shakira, în timp ce filma un videoclip. A început imediat să țipe

Momente de groază pentru Shakira. Vedeta filma un videoclip pentru noua ei piesă, dar a început să țipe imediat. Clipele au fost terifiante pentru vedetă.
28.07.2023 | 07:07
Momente de groaza pentru Shakira in timp ce filma un videoclip A inceput imediat sa tipe
Momente de groază pentru Shakira. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Momente de groază pentru Shakira, în timp ce filma un videoclip. Vedeta a început imediat să țipe de spaimă.

Momente de groază pentru Shakira. Ce a pățit vedeta în timp ce filma un videoclip

Vedeta urmează să lanseze o nouă melodie pentru care a și filmat videoclipul. Doar că lucrurile nu au mers deloc așa cum și-ar fi dorit ea la filmări.

ADVERTISEMENT

Shakira a avut o întâlnire cu un șobolan pe platoul de filmare, care a fost foarte aproape să îi treacă peste cap în drumul său spre platou.

Din fericire, vedeta a văzut la timp rozătoarea și a fugit din calea sa. Chiar și așa, clipele respective au fost unele de groază pentru Shakira, care în niciun caz nu s-ar fi așteptat să apară un șobolan pe platoul său de filmare.

ADVERTISEMENT

Shakira va lansa melodia Copa Vacia în curând, iar pentru aceasta a îmbrăcat costumul unei sirene. Dar nici ele nu scapă de probleme, a glumit apoi fosta soție a lui Pique. Ea a împărtășit imaginile cu incidentul de pe platou amuzată.

„Lucrurile care li se întâmplă chiar și sirenelor”, a scris artista în dreptul imaginilor, în care se vede că țipă de spaimă.

ADVERTISEMENT

Ce alte incidente au avut loc pe platou

Dar acesta nici măcar nu a fost singurul incident, deși a fost cel mai înspăimântător pentru vedetă, clar terifiată de rozătoare.

Aceasta a avut și acvariul folosit în videoclip spart, așa că tot platoul a început să se inunde. Shakira nici nu avea cum să iasă așa că a fost nevoie să o scoată de acolo.

ADVERTISEMENT

Pentru a scăpa de șobolan și de inundație, Shakira a fost scoasă cu o macara dintre mormanul de pietre și gunoaie vizibile pe platou.

“S-a spart acvariul, platoul a început să se inunde și au fost nevoiți să mă scoată de acolo. Nu puteam să ies pentru că aveam o coadă de sirenă și nu puteam să mă cațăr”, a declarat ea pentru publicația de știri în limba spaniolă, potrivit Hola! USA.

ADVERTISEMENT
Tags: