Sport

Shakira și-a găsit partener după despărțirea de Gerard Pique. Cu cine a fost surprinsă artista în timp ce se sărută. Foto

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique în vara anului 2022. Artista a fost surprinsă alături de noul partener după mai multe speculații.
17.06.2023 | 12:47
Shakira a fost surprinsă alături de Lewis Hamilton. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Shakira și Gerard Pique au decis să pună capăt relației în urmă cu an. Ulterior, fostul fotbalist de la Barcelona s-a cuplat rapid cu Clara Chia Marti. În ultima vreme, au apărut speculații referitoare la o posibilă relație între Shakira  și Lewis Hamilton.

Shakira și-a găsit partener după despărțirea de Gerard Pique

Shakira și Lewis Hamilton au petrecut timp împreună la Miami după Marele Premiu de Formula 1. Cei doi au fost fotografiați pe un iaht. După ultimele indicii, presa din Spania afirmă că nu mai este niciun dubiu referitor la relația dintre Shakira și Lewis Hamilton.

ADVERTISEMENT

Potrivit Marca, Shakira și Lewis Hamilton sunt într-o relație. Cei doi au fost surprinși la Marele Premiu al Spaniei în timp ce se sărută și se îmbrățișează în paddock-ul de la Montmelo. „Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene”, au scris jurnaliștii iberici.

La începutul lunii aprilie, Shakira s-a mutat alături de cei doi copii, Milan și Sasha, într-o vilă de 17.5 milioane de euro în Miami. Imobilul se află în Fisher Island, o zonă exclusivistă de pe largul coastei Miami Beach. Shakira a închiriat apartamentul pentru trei luni.

ADVERTISEMENT

Shakira nu vrea o relație cu Tom Cruise

Înainte să revină la Barcelona, pentru Marele Premiu al Spaniei, unde a fost surprinsă alături de Lewis Hamilton, Shakira a asistat la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, care a fost câștigat de olandezul Max Verstappen.

Cântăreața columbiană a urmărit cursa alături de actorul Tom Cruise, iar publicațiile internaționale au zvonit că ar fi vorba despre o posibilă poveste de dragoste. Potrivit presei britanice, actorul ar fi foarte încântat de o relație cu Shakira, însă actrița este de altă părere.

ADVERTISEMENT
Shakira, alături de Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami. Foto: hepta.ro.
Shakira, alături de Tom Cruise la Marele Premiu de la Miami. Foto: hepta.ro.

Mai mult decât atât, Tom Cruise i-ar fi trimis flori artistei, însă gestul nu a dat roade. Actorul a divorțat de-a lungul timpului de trei femei. De cealaltă parte, Shakira s-a despărțit de Gerard Pique după o perioadă de 12 ani de relație.

Despărțirea de Gerard Pique a afectat-o extrem de mult pe Shakira, care a decis să se răzbune în public. Totuși, situația pare să se fi îndreptat pe drumul cel bun, odată cu întoarcerea la Miami. Cântăreața a fost surprinsă din nou zâmbind, mai ales în compania lui Lewis Hamilton.

ADVERTISEMENT

Cele două staruri au hobby-uri similare, precum moda, muzica și surfing-ul. Totuși, nici Shakira, nici Lewis Hamilton nu au făcut un anunț oficial în ceea ce privește o posibilă relație amoroasă.

ADVERTISEMENT