News

Momente de panică într-un tren care circula pe ruta București-Târgu Mureș! 50 de pasageri au fost evacuați după ce un incendiu a izbucnit la locomotivă

17.07.2020 | 23:20
Momente de panica intrun tren care circula pe ruta BucurestiTargu Mures 50 de pasageri au fost evacuati dupa ce un incendiu a izbucnit la locomotiva
ADVERTISEMENT

Cei aproximativ 50 de pasageri ai trenului IR 1645 Bucureşti – Târgu Mureş au trecut prin momente de panică vineri seară, după ce la locomotivă a izbucnit un incendiu, chiar în momentul în care garnitura se afla în Gara Mică din Târgu Mureş.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, toate persoanele au fost evacuate, iar la fața locului a intervenit un echipaj al Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș. La ora redactării acestei știri, incendiul era deja lichidat.

ADVERTISEMENT

Din fericire, călătorii au fost evacuați în timp util, astfel că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma acestui incident. Totodată, traficul feroviar se desfășoară în condiții normale, informează autoritățile.

Incendiu la locomotiva unui tren care circula pe ruta București-Târgu Mureș. Nu există victime

În această seară (n.r. vineri, 17 iulie), ca urmare a fumului dens cauzat de un incendiu izbucnit în compartimentul de motor al locomotivei trenului Inter Regio 1645 București- Târgu Mureș, aproximativ 50 de călători au fost evacuați.

ADVERTISEMENT

Au intervenit echipajele aflate în Gara Mică de la Detașamentul de pompieri Târgu Mureș și au lichidat incendiul. Nu sunt alte probleme”, au transmis reprezentanții ISU Mureș. Totodată, în cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs incendiul.

Două vagoane de tren au fost cuprinse de flăcări la halta Prunaru

Din păcate, nu este singurul incident de acest gen produs în ultima perioadă în țara noastră. Nu mai departe de două vagoane de luni, 13 iulie, două vagoane de tren dezafectate au fost cuprinse de flăcări la halta Prunaru.

ADVERTISEMENT

La fața locului au acționat trei autospeciale de stingere, SMURD și descarcerare. Vagoanele se aflau pe o linie secundară, iar fumul degajat nu a pus în pericol populația din zonă. Potrivit autorităților, nu au existat victime.

Tags: