Life

Când începe America Express – Drumul aurului. Emisiunea de la Antena 1 se va difuza 4 zile pe săptămână 

Când are loc premiera show-ului America Express - Drumul aurului. Fanii de la Antena 1 nu mai au mult de așteptat în acest sens.
08.12.2022 | 11:00
Cand incepe America Express  Drumul aurului Emisiunea de la Antena 1 se va difuza 4 zile pe saptamana
Când are loc premiera show-ului America Express - Drumul aurului. Fanii nu mai au mult de așteptat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Când începe emisiunea moderată de Irina Fodor. Reality show-ul în care 9 echipe formate din persoane publice au plecat într-o călătorie de neuitat se va difuza 4 zile pe săptămână, începând de duminică până miercuri.

Când are loc premiera show-ului America Express – Drumul aurului. Fanii nu mai au mult de așteptat

America Express – Drumul aurului este un show vizionat de foarte mulți români și nu este de mirare că toată lumea așteaptă cu sufletul la gură premiera. Reality show-ul de la Antena 1 se va difuza anul următor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, emisiunea moderată de Irina Fodor va apărea pe micile ecrane încă din prima lună a lui 2023. Data exactă este 15 ianuarie, prima zi de difuzare fiind duminică, de la ora 20:00.

Următoarele 3 zile: luni, marți și miercuri show-ul va apărea pe sticlă de la ora 20:30. Cele 9 echipe de vedete au de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri care traversează mai multe țări, precum Mexic, Guatemala și Columbia.

ADVERTISEMENT

Postul de televiziune Antena 1 este a doua televiziune din lume, după varianta italiană, care pornește pe acest traseu. Locurile noi, dar și provocările de la America Express – Drumul aurului se vor vedea în curând pe micile ecrane.

Irina Fodor, dezvăluiri despre America Express – Drumul aurului

Irina Fodor, prezentatoarea reality show-ului de la Antena 1, s-a bucurat din plin de noua experiență. Frumoasa șatenă susține că cei 18 concurenți au avut parte de locuri frumoase, dar și foarte multă nesiguranță.

ADVERTISEMENT

„Cred că la noi în echipă nu a existat suflețel de om care să nu tresalte în momentul în care s-a dat vestea traseului: Mexic, Guatemala, Columbia. E un traseu complex. Mergem prin sate, mergem printre localnici.

E cu totul altă experiență. Mexicul a fost un pic mai urban. Am văzut foarte multe orășele cu farmec. Guatemala ne-a primit direct cu junglă. Când am trecut granița și pe stânga și pe dreapta junglă cât vezi cu ochii.

ADVERTISEMENT

Columbia e și mai spectaculoasă decât vă puteți imagina. Și pe traseul nostru există această doză de pericol pentru că tot ce vine special la pachet trebuie să găsească un echilibru”, a spus Irina Fodor în jurnal de America Express, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT