Life

Cine este Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea de la America Express 2023. A provocat un scandal cu o melodie

Nelu Cortea va participa la America Express 2023 alături de Cătălin Bordea. Deși este o figură mai puțin cunoscută publicului, a avut unele momente care l-au consacrat.
07.01.2023 | 19:30
Cine este Nelu Cortea partenerul lui Catalin Bordea de la America Express 2023 A provocat un scandal cu o melodie
Legătura dintre Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Sursa foto: Facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

America Express urma să înceapă în toamna anului trecut, însă producătorii au decis să înceapă difuzarea în luna ianuarie a acestui an.

Cine e Nelu Cortea de la America Express 2023 şi ce legătură are cu Cătălin Bordea

Competiția, o continuare a Asia Express, este plină de surprize și compusă din nouă echipe. Toți concurenții vor parcurge Drumul Aurului, printre care și Nelu Cortea, alături de Cătălin Bordea.

ADVERTISEMENT

Pe Cătălin Bordea îl cunoaște o țară întreagă, datorită emisiunii Xtra Night Show și a numerelor de stand-up comedy. Cu toate că partenerul său este mai puțin renumit, aflați că Nelu Cortea a avut unele momente prin care s-a făcut consacrat publicului.

Totodată, Nelu Cortea are o legătură specială cu Cătălin Bordea. Îi este prieten bun de mulți ani, mai ales că au avut serii de spectacole împreună.

ADVERTISEMENT

Nelu Cortea și Cătălin Bordea vor lega o amiciție mai strânsă în America Expres 2023, deoarece vor trece prin diferite probe de foc, extrem de dificile.

De cum li s-a propus să ia parte la show-ul internațional, cei doi nu au stat prea mult pe gânduri și au acceptat. Entuziasmați, au publicat și un mesaj pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Nelu Cortea și-a exprimat printre rânduri îngrjorarea față de lipsa hranei. Dincolo de asta, este convins că se va distra și că-și va forma o amintire frumoasă pentru toată viața.

Melodia cu care Nelu Cortea a provocat scandal în lumea muzicii populare

Anul trecut, Nelu Cortea a fost aspru criticat de interpreții de folclor. Totul a pornit de la o melodie populară pe care a lansat-o.

ADVERTISEMENT

Versurile cântecului, rostite atât în limba română, dar și-n engleză, sunt unele foarte deocheate, fapt care a stârnit revoltă printre soliști.

S-au adus reproșuri din partea lui Iosif Ciunterei (cunoscut în showbiz și ca Iosif de pe coclauri) și din partea lui Georgel Nucă. Ambii au rămas îngroziți când au ascultat melodia.

Georgel Nucă a catalogat-o drept una rușinoasă și deloc un exemplu pentru noua generație care vrea să ducă mai departe cântecul popular.

Nelu Cortea a participat şi la iUmor

Nelu Cortea a participat și la iUmor. Aici a avut mai multe numere de stand-up-comedy și a amuzat juriul și telespectatorii. Mai ales într-un moment când a dat de înțeles că are nevoie la baie.

După ce a urcat pe scenă în calitate de concurent, Nelu Cortea a avut ocazia să revină ca invitat special. În 2019, de exemplu, a vorbit tuturor despre parenting și a dat sfaturi ironice în acest sens.

Program TV America Express 2023

Menționăm că show-ul America Express 2023 urmează să fie difuzat începând cu 15 ianuarie de la ora 20.00, la Antena 1. Atunci va avea loc primul episod, iar mai apoi, pe 16, 17, dar și pe 18 ianuarie, de la ora 20:30, vom vedea și continuarea.

”America Express – Drumul Aurului, cel mai așteptat reality show al momentului, vine la Antena 1 cu o premieră maraton: duminică, 15 ianuarie, de la ora 20:00, și luni, marți și miercuri, 16, 17 șI 18 ianuarie, de la 20:30”, au transmis reprezentanții postului Antena 1, într-o postare pe facebook.

Filmările pentru America Express s-au încheiat în această vară, iar deși show-ul urma să fie difuzat din toamna anului trecut, se pare că producătorii au făcut o mică modificare.

Nouă echipe care se vor întrece pentru marele premiu de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT