Life

Momente dificile pentru Cristina Șișcanu. Ce a pățit fiica vedetei și a lui Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu trece prin momente dificile. Fiica sa și a lui Mădălin Ionescu nu se simte deloc bine, iar vedeta este extrem de îngrijorată.
25.02.2023 | 19:34
Momente dificile pentru Cristina Siscanu Ce a patit fiica vedetei si a lui Madalin Ionescu
Ce a pățit fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu este una dintre vedetele din România apreciate de publicul larg. Aceasta împărtășește cu urmăritorii săi mai toate momentele importante din viața sa, fie ele de fericire, fie ele de tristețe. De această dată însă, veștile aduse nu sunt unele prea bune.

Ce a pățit fiica Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu

Într-o postare pe InstaStory, Cristina Șișcanu le-a dezvăluit fanilor săi că traversează o perioadă destul de dificilă. De ieri, fiica sa și a lui Mădălin Ionescu, Petra, are febră, iar situația nu este neapărat una neașteptată. Mai exact, se pare că fiica ei a răcit după doar două săptămâni de mers la grădiniță.

ADVERTISEMENT

Vedeta a evitat cât a putut să o ducă la grădiniță pe fiica ei de teamă că aceasta va lua gripă. În urmă cu două săptămâni însă, cea mică s-a întors la cursuri și era perfect sănătoasă atunci. Se pare însă că în final, lucrul de care Cristina Șișcanu s-a temut, s-a adeverit.

În acest sens, vedeta a tras un semnal de alarmă și totodată a transmis un mesaj dur tuturor celor care aleg să își trimită copiii la școală sau la grădiniță, pentru că nu au cu cine să îi lase, în ciuda faptului că aceștia sunt bolnavi. În final, nenumărați elevi ajung să se îmbolnăvească, iar situația poate fi cu mult mai gravă.

ADVERTISEMENT

”Ne luptăm cu febra… de ieri. (…) Nu am dus-o pe Petra la grădiniță de la serbarea din decembrie până acum două săptămâni. Am ținut-o acasă cât a fost gripa. A fost perfect sănătoasă. După două săptămâni de mers la grădiniță… s-a întâmplat… și asta pentru că unii părinți își duc copiii bolnavi la grădiniță.

Pot să înțeleg că anumite familii nu au cu cine să îi lase acasă, dar așa nu rezolvăm nimic: se îmbolnăvesc toți și nu mai ieșim din acest cerc vicios”, a spus Cristina Șișcanu, vizibil afectată de ceea ce se întâmplă cu fiica ei.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, îngrijorată de febra fiicei sale

Vedeta a mai adăugat că situația ei nu este una singulară, iar mai mulți părinți au anunțat în ultimele zile că micuții lor s-au îmbolnăvit și iată că acum a venit și rândul Petrei, în ciuda eforturilor făcute de vedetă.

Mai apoi, Cristina Șișcanu le-a dezvăluit fanilor săi că febra fiicei sale nu a cedat nici măcar la antitermice. De abia după ce vedeta a pus niște prosoape umezite timp de o oră, temperatura a scăzut cât de cât, conform postării sale.

ADVERTISEMENT

”După o oră de stat în prosoape umezite cu apă călâie: de la 38,5 grade Celsius la 36,7 grade Celsius”, a mai adăugat vedeta în povestea ta, precizând că a început să se simtă mai liniștită după calvarul trăit ore bune. Amintim că și anul trecut, fiica Cristinei Șișcanu s-a confruntat cu o serie de probleme de sănătate, vedeta fiind destul de îngrijorată și atunci. 

ADVERTISEMENT