Life

Momente dificile pentru Lili Sandu! Ce se întâmplă cu mama vedetei PRO TV

Lili Sandu nu trece prin clipe tocmai fericite. Vedeta de la PRO TV le-a împărtășit fanilor că mama ei este internată în spital.
15.10.2023 | 16:16
Momente dificile pentru Lili Sandu Ce se intampla cu mama vedetei PRO TV
Mama lui Lili Sandu e internată în spital. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lili Sandu trece prin momente destul de complicate. Vedeta PRO TV are un necaz în familie despre care a ținut să vorbească în mediul online. Mai precis, prezentatoarea „Vorbește lumea” a scris că mama ei se află internată la spital, postând chiar și o imagine în care se află în brațele celei care i-a dat viață.

Lili Sandu trece prin momente dificile. Mama ei se află la spital

Realizatoarea de televiziune a scris că mama ei se confruntă cu o boală care a băgat lumea în sperieți din 2020 încoace. Mai precis, femeia are coronavirus și necesită îngrijire medicală.

ADVERTISEMENT

Lili Sandu a scris că din cauza Covid-19, picioarele mamei sale au paralizat. Femeia a ajuns de urgență la spital, aflându-se sub supravegherea doctorilor.

Mama vedetei PRO TV a făcut, cu alte cuvinte, o complicație în urma infecției cu coronavirus, de care Lili Sandu a aflat în urma unor analize efectuate la Matei Balș.

ADVERTISEMENT

Cea care i-a dat viață vedetei PRO TV a făcut niște complicații în urma infectării cu coronavirus

„Sâmbătă seara in brațele mamei mele, locul asta magic care întotdeauna îmi alină sufletul. L-am implorat pe Dumnezeu prin rugăciuni si lacrimi.. multe lacrimi, sa nu mi-l ia. Acum 2 săptămâni nenorocitul asta de coronavirus mi-a îmbolnăvit mama paralizându-i picioarele.

Am internat-o de urgenta la Matei Balș iar diagnosticul a fost poliradiculonevrită acută. Este o boală neurologică asociată cu infecția acestui virus. În prima fază, această boală poate provoca și paralizia mușchilor respiratori. Dacă se întâmplă asta, pacientul trebuie intubat și ajutat să respire mecanic”, a scris ieri, 14 octombrie 2023, Lili Sandu în mediul online.

ADVERTISEMENT

Soția modelului Silviu Țolu a mai precizat că mama ei nu a avut nevoie de intubare, că a ferit-o Dumnezeu de această situație. Lili Sandu a mai spus că această cumpănă a făcut-o cu greu să-și adune forțele pentru a fi zen pentru fiul ei, Tomi, dar și să facă față matinalului de la PRO TV. 

Lili Sandu a ținut, totodată, să le mulțumeascî medicilor pentru că au păzit-o pe mama ei, comparându-i cu niște îngeri. „Am plecat de la ea zâmbind. Tratamentul își face bine efectul”, a spus Lili Sandu, menționând că mama ei se află acum la Spitalul Colentina.

ADVERTISEMENT