Life

Momente dureroase pentru Diana Ionescu. Evenimentul care i-a marcat complet viața celebrei artiste

Diana Ionescu a trecut prin momente extrem de dificile. Interpreta de muzică populară a vorbit recent despre episodul care i-a marcat viața complet.
16.12.2022 | 07:15
Momente dureroase pentru Diana Ionescu Evenimentul care ia marcat complet viata celebrei artiste
Cel mai dificil moment prin care a trecut cântăreața Diana Ionescu. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Diana Ionescu este o apreciată cântăreață de muzică populară. Viața de artist însă nu este chiar atât de simplă pe cât pare de la distanță, iar asta o povestește chiar ea.

Momentul care i-a marcat viața cântăreței Diana Ionescu

Un eveniment extrem de important i-a marcat viața acesteia. Din acel moment, Diana Ionescu a fost nevoită să se împartă între rolul de artist și cel de psiholog, iar lucrurile nu au fost deloc ușoare.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat anul trecut, chiar în luna decembrie, când artista a aflat că tatăl său suferă de o boală gravă.

Dacă în primă fază, bărbatul a luptat pentru viața lui și a urmat toate sfaturile medicilor, la un moment dat, acesta s-a răzgândit.

ADVERTISEMENT

”Cea mai grea perioadă anul acesta, pe tot parcursul anului. Tatăl meu, chiar în urmă cu un an, în decembrie anul trecut, a aflat despre această boală care ne face să pierdem oameni dragi. (…).

A luptat cu demnitate a spus că dacă nu se mai poate face nimic, el vrea să rămână același om pe care noi îl cunoaștem și să moară în glorie.”, a povestit Diana Ionescu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

După ce a realizat că tratamentul nu dă roade, iar starea lui de sănătate se agravează, tatăl Dianei Ionescu a decis să nu mai urmeze sfaturile medicilor și să oprească lupta.

Cântăreața susține că ea a suferit cel mai mult în momentul în care l-a văzut în acele stări și că nici tatăl ei nu voia să își vadă familia îndurerată.

ADVERTISEMENT

”El nu a mai dorit să mai continue această luptă. Nu mai suporta să ne vadă pe noi suferind, pentru că noi sufeream. Eu am suferit foarte mult să îl văd în starea în care era.”, a mai spus aceasta.

Diana Ionescu, pe scenă după moartea tatălui său

La un moment dat, artista s-a transformat în psihologul tatălui ei, încercând să îl facă pe bărbat să nu renunțe la tratament și să lupte în continuare. Cu toate astea, în final, aceasta a decis să îi respecte alegerea acestuia.

Timpul a trecut, iar boala l-a ucis pe tatăl artistei, însă aceasta a decis să țină totul doar pentru ea. Publicul artistei nu știa de momentul care i-a marcat viața.

Drept urmare, după ce bărbatul s-a stins din viață, Diana Ionescu a continuat să își onoreze toate contractele pe care le avea.

Inclusiv când era la priveghiul acestuia, cântăreața a fost nevoită să plece pentru a susține un eveniment, iar lucrurile nu au fost deloc ușoare.

Amintim că anul acesta, Diana Ionescu a fost la rândul ei la un pas de moarte în timp ce se afla pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT