Life

Momente dureroase pentru Doinița Oancea. Ce a pățit actrița în timpul filmărilor: ”Am avut un blocaj”

Doinița Oancea este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Asta nu înseamnă însă că aceasta nu a trecut și ea prin impas, la un moment dat.
10.12.2022 | 16:32
Momente dureroase pentru Doinita Oancea Ce a patit actrita in timpul filmarilor Am avut un blocaj
Doinița Oancea, mărturisiri neașteptate din spatele filmărilor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doinița Oancea se bucură de o carieră de succes pe care a reușit să și-o construiască singură. Sunt însă momente în care întreaga experiență pe care o are nu o poate ajuta.

Doinița Oancea a suferit un blocaj în timpul filmărilor

Recent, actrița a vorbit despre un moment din viața sa în care a ajuns să fie blocată în timpul filmărilor.

ADVERTISEMENT

Știm foarte bine că Doinița Oancea a jucat în nenumărate filme și nu a avut niciodată o problemă când a venit vorba de lacrimi, sau momente dramatice.

Dincolo de camerele de filmat, spune actrița, se dau uneori lupte grele, iar asta o știe chiar ea. Doinița Oancea a povestit un episod pe care cel mai probabil nu îl va uita niciodată.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a aflat că a murit mătușa sa, actrița urma să meargă pe platoul de filmare pentru o scenă.

Deși secvența respectivă era una cât se poate de dramatică, iar actrița trebuia să plângă, acest lucru nu a mai fost posibil.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Doinița Oancea susține că a suferit un blocaj, însă nici măcar ea nu înțelege cum s-a întâmplat acest lucru, având în vedere că oricum trecea printr-un moment dureros.

În timpul filmărilor, actrița a încercat tot ce a știut mai bine, însă fără rezultat. Într-adevăr, a reușit să transmite durerea în scena respectivă, însă lacrimile nu au mai putut să iasă.

ADVERTISEMENT

Menționăm că Doinița Oancea a trăit și alte perioade mai dificile în cariera sa.

Doinița Oancea, mărturisiri dureroase din timpul unei filmări

”Am avut un blocaj. Murise mătușa mea, Dumnezeu s-o odihnească! A trebuit să vin pe platou să filmez o secvență, secvența era și ea un dramatică, dar eu aveam un blocaj.

Nu stiu dacă pot să spun că îmi reprimasem sentimentele cumva ca să întâresc eu pe toată lumea și eu trebuia să aduc niște lacrimi, adică așa vedeam eu în secvența aia, cu niște lacrimi și durerea personajului.

Durerea a existat, dar lacrimile n-au ieșit.”, a povestit Doinița Oancea, la Antena Stars.

Iar asta nu este tot. Actrița a mai povestit că au fost și momente în care oboseala și-a spus cuvântul în cazul ei.

Aceasta simțea că are nevoie de o pauză, pentru că nu mai dădea randamentul mult dorit în timpul filmărilor, drept urmare, a ales să plece într-o vacanță.

Când se afla acolo însă, și-a dat seama că vrea să revină la muncă în cel mai scurt timp, după doar câteva zile de relaxare.

Printre altele, actrița a mai dezvăluit și că programul său nu mai e așa de încărcat cum era odată, iar în ultimii doi ani a fost destul de liberă din punct de vedere profesional.

Acum însă, aceasta urmează să apară într-o nouă producție, așa că cel mai probabil va fi din nou ocupată.

ADVERTISEMENT
Tags: