Life

Doinița Oancea va apărea într-un nou serial TV. Ce rol va avea actrița

Doinița Oancea va reapărea pe micile ecrane ale românilor într-un nou serial. Actrița a făcut dezvăluiri despre rolul său.
31.10.2022 | 21:43
Doinita Oancea va aparea intrun nou serial TV Ce rol va avea actrita
Ce spune actrița despre noul său rol. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Doinița Oancea revine într-un nou serial de televiziune. Celebra actriță, cunoscută de români după rolul ”Minodorei” din ”Inimă de Țigan”/”Regina”, a făcut dezvăluiri despre noul său proiect.

Doinița Oancea va juca într-un nou serial TV. Ce rol va avea de această dată

Doinița Oancea va juca în serialul ”Lia”, de pe Antena 1, sub regia Ruxandrei Ion și a Deram Film Production. În peliculă, actrița va interpreta rolul unei soții manipulatoare.

ADVERTISEMENT

Doinița Oancea spune că personajul i se potrivește și că a rezonat cu ”Gabi”, soția manipulatoare, încă de la primele replici pe care le-a învățat.

”Mă bucur mult că fac parte din acest nou proiect. Încă de când am citit primele episoade, mi-a plăcut tare mult cum se dezvăluie personajele şi firul poveştii.

ADVERTISEMENT

Am rezonat cu Gabi a mea încă de la primele replici. E colorată, puţin acidă, atunci când e cazul, simpatică, ironică, inteligentă şi foarte intuitivă!”, a precizat Doinița Oancea, potrivit revistei Viva!

Cine va fi soțul Doiniței Oancea în film

Din serial vor mai face parte și actorii Carmen Ionescu, Bebe Cotimanis sau Alexandru Ion. Acesta din urmă va fi soțul docil al Doiniței Oancea.

ADVERTISEMENT

”Îmi place să cred că Pavel va fi o pată de culoare și o sursă de umor, dar și un veritabil om din umbră, capabil de acțiuni profund neașteptate.

Mă bucură deopotrivă să revin în această echipă și să joc o tipologie mai degrabă nouă pentru mine, mai ales că asta se întâmplă într-un context care oferă ocazia unei dezvoltări ample, pe parcursul unui număr mare de episoade”, a declarat și Alexandru Ion.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ion s-a remarcat publicului prin serialul de dramă ”Sacrificiul”, transmis pe Antena 1. Însă, de-a lungul timpului, a mai jucat în numeroase piese de teatru.

Doinița Oancea este cunoscută în special pentru rolul ”Minodorei” din seria ”Inimă de Țigan”/”Regina”, fiica lui State Potcovaru și a Flăcăricăi. De asemenea, ea a mai jucat și în ”Sacrificiul” sau ”Fructul oprit”.

Pe lângă filme sau piese de teatru, Doinița Oancea și-a deschis o școală de actorie în Bragadiru. Ea le predă copiilor cu vârste între 4 și 18 ani.

”Și, uite așa, fac eu banii foarte ușor, fără să muncesc, făcând ceea ce îmi place. Se face un an de când mi-am deschis școala de actorie, acum am lansat un anunț că iau înscrieri pentru noi grupe.”, a declarat Doinița Oancea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: