Life

Momente fără precedent pentru Dorian Popa. Ce a găsit artistul în propria sa mașină: ”Am zis gata, mergem la poliție”

Dorian Popa a trecut prin momente fără precedent. Artistul a făcut o descoperire neașteptată în propria sa mașină. A vrut să meargă chiar și la poliție.
18.11.2022 | 14:24
Momente fara precedent pentru Dorian Popa Ce a gasit artistul in propria sa masina Am zis gata mergem la politie
Dorian Popa a rămas fără cuvinte după descoperirea făcută în propria mașină. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa trăiește o viață de vis. Muzica nu mai este o prioritate pentru el având în vedere afacerile pe care le are în derulare.

Dorian Popa, după ce a găsit un dispozitiv în propria sa mașină

Artistul a debutat în domeniul imobiliarelor și de asemena, vrea să deschidă și mai multe shaormerii. Pe lângă asta, Dorian Popa face și vlogg-uri, care sunt urmărite de sute de mii de persoane.

ADVERTISEMENT

Recent, artistul le-a dezvăluit fanilor săi și descoperirea făcută în propria sa mașină. Dorian Popa căuta o amendă din Italia, care părea că e de negăsit.

Drept urmare, artistul a început să caute și prin ușă, dar și prin torpedoul mașinii, fără să știe însă ce avea să găsească.

ADVERTISEMENT

În portiera bolidului său de lux, Dorian Popa a găsit un dispozitiv. A căutat mai multe informații despre el pe internet, iar ulterior a aflat că ar fi un dispozitiv GPS portabil.

”Caut în ușă și la un moment dat găsesc acest dispozitiv. Uitați-vă cum arată, fraților, scrie pe spate TeleTag. M-am gândit ce înseamnă, eu am airtag-urile de la Apple, care înseamnă GPS-uri portabile.

ADVERTISEMENT

Am zis că cineva mă urmărește. Cine vrea să știe unde stau, când sunt, unde sunt, ce fac”, a mărturisit artistul, într-un clip video pe YouTube.

Cine i-a pus dispozitivul de urmărire lui Dorian Popa în mașină

După cele întâmplate, Dorian Popa era decis să meargă la poliție pentru a afla ce s-a întâmplat, iar Cori, cea care este mai mereu alături de el, i-a spus acestuia mai degrabă să ia amprente, însă era mult prea târziu.

ADVERTISEMENT

”Am zis gata, mergem la poliție să întrebăm ce se întâmplă. Cori cică să luăm amprente. Ce amprente să luăm că m-am jucat cu mâinole peste tot pe el”, a mai spus Dorian Popa.

Înainte de a merge însă la poliție, Dorian Popa a făcut mai multe cercetări pentru a afla de unde vine dispozitivul respectiv.

Printre altele, artistului i-a venit ideea să își sune un prieten, iar așa a aflat și adevărul. Se pare că acesta i-ar fi făcut o farsă și i-a pus dispozitivul în bolidul său de lux.

Drept urmare, se pare că artistul a făcut cea mai bună alegere atunci când a decis să nu meargă direct la poliție.

ADVERTISEMENT
Tags: