Sport

Momente incredibile la Barcelona: Xavi s-a enervat serios după ultimul meci!

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a avut o criză de nervi la pauza meciului de la Bilbao după ce în prima repriză pierduse doi jucători importanți, pe De Jong și Pedri.
04.03.2024 | 16:41
Momente incredibile la Barcelona Xavi sa enervat serios dupa ultimul meci
Momente incredibile la Barcelona: Xavi s-a enervat serios după ultimul meci!
ADVERTISEMENT

Antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a fost protagonistul unei adevărate scenete la pauza meciului de la Bilbao după ce în prima repriză pierduse doi jucători importanți, pe De Jong și Pedri. Aceștia s-au accidentat grav în prima repriză astfel că Xavi a trebuit să improvizeze rapid.

Momente incredibile la Barcelona: Xavi s-a enervat serios după ultimul meci!

Barcelona a avut din plin ghinion în acest sezon, echipa având foarte mulți jucători accidentați. Campioana Spaniei a avut parte duminică, la egalul 0-0 cu Athletic Bilbao de două accidentări, cu atât mai serioase cu cât în cazul lui Pedri era a doua.

ADVERTISEMENT

Frenkie de Jong s-a accidentat în minutul 26,  acesta căzând greșit în urma unui duel. De Jong și-a scrântit glezna și este incert pentru următoarele meciuri. Ulterior, Pedri a fost cel care s-a accidentat după ce a acuzat probleme musculare și a părăsit și el terenul chiar în ultimul minut al primei reprize.

Rămas fără doi jucători, antrenorul Xavi Hernandez s-a comportat ca un om extrem de nervos după fluierul final al meciului.

ADVERTISEMENT

„La naiba cu toată lumea, omule… E de rahat. La naiba cu toate!”, și-a vărsat năduful tehnicianul catalan. După ce și-a recăpătat calmul la finalul partidei acesta a vorbit despre accidentările suferite de cei doi jucători importanți.

„Din păcate, leziunile lui Pedri și de Jong nu arată bine. Pare grav. Suntem triști, cred că vor lipsi pentru ceva timp”, a spus tehnicianul catalan.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Pedri, un calvar

Pedri, 21 de ani, a început să plângă pe bancă, fiind supărat din cauza accidentărilor mult prea dese. Marca a scris despre „calvarul lui Pedri” după meci și a fost șocată . Cotidianul As a constatat că „accidentarea lui Pedri este din nou, greu de suportat”.

Catalanul a mai pățit un incident asemănător la o ședință de antrenament în decembrie, suferind un traumatism muscular. „A primit o lovitură care i-a provocat o mică ruptură musculară. Disponibilitatea jucătorului va fi determinată de evoluția accidentării.”, a precizat Barcelona, într-un comunicat.

ADVERTISEMENT

Publicația catalană Sport a scris la acel moment: „Nu este pentru prima dată când el lipsește în acest sezon din cauza unei accidentări. Fotbalistul a ratat 12 din cele 23 de meciuri oficiale ale catalanilor din cauza unei rupturi a bicepsului femural de la piciorul stâng”.

Xavi urmează să plece la finalul sezonului de la FC Barcelona care caută antrenor și o primă destinație ar fi Arabia Saudită. Saudiții ar putea să îl convingă pe Xavi având în vedere că acesta este obișnuit cu zona din Golf. Xavi a jucat și a antrenat în Qatar, la Al Sadd, astfel că nu ar avea probleme de adaptare.

O altă variantă pe care Xavi o testează este naționala Braziliei, conform presei spaniole, brazilienii căutând un nou selecționer care să readucă echipa la rezultatele de altădată. Negocierile cu Ancelotti păreau a fi sigure, dar se pare că sunt în pericol să se încheie.

ADVERTISEMENT