Sport

Momente unice la fiesta lui River Plate! Antrenorul Gallardo a cântat alături de jucători și suporteri! Video

Fotbalul sud-american oferă momente unice, în teren și în tribune. Argentinienii și brazilienii, în special, se întrec în oferta lor care uimește lumea.
11.12.2021 | 09:08
Momente unice la fiesta lui River Plate Antrenorul Gallardo a cantat alaturi de jucatori si suporteri Video
Galardo, jucătorii și suporterii de la River Plate celebrează trei ai de la Copa Libertadores
ADVERTISEMENT

Ultima veste sud-americană care a devenit virală pe întreaga planetă vine dinspre proaspăta campioană a Argentinei, River Plate.

Antrenorul Gallardo, la microfon

Festivitatea organizată az-noapte de celebrul club argentinian a beneficiat de momente magice.

Pe podium se afla antrenorul Marcello Gallardo, alături de jucătorii de la River Plate. Tribunele înțesate de fani intonau imnul clubului.

ADVERTISEMENT

Gallardo nu s-a putut abține și, după ce a schimbat un microfon care avea probleme tehnice, s-a alăturat marelui cor al tribunei și a cântat alături de suporteri.

După ce a fredonat refrenul, Gallardo s-a așezat din nou pe fotoliu, cu zâmbetul pe buze.

Atmosfera incredibilă l-a împins către un nou gest magic pe antrenorul argentinian. El s-a ridicat din nou și și-a chemat jucătorii alături. El a început din nou să cânte la microfon, fiind alături de vocea tribunei.

ADVERTISEMENT

În același timp, a declanșat hora bucuriei alături de elevii săi de la River Plate.

Vezi momentele unice ale interpretării lui Gallardo alături de suporterii de la River Plate, aici. 

Festivitatea a fost organizată de clubul argentinian River Plate pentru a celebra trei ani de la câștigarea dramaticei finale a Copei Libertadores, în fața marii rivale Boca Juniors.

ADVERTISEMENT

Returul, care trebuia să aibă loc pe terenul lui River Plate, s-a disputat la Madrid, din cauza incidentelor cauzate de fani și de ciocnirile între galerii și poliție.

Gallardo, 13 trofee la River Plate

Marcelo Gallardo a fost dorit ca antrenor la PSG, dar deocamdată are parte de glorie și faimă la River Plate.

ADVERTISEMENT

În cei șapte ani și jumătate de când este antrenor, Gallardo a câștigat trei Cupe ale Argentinei, două Copa Libertadores, o Copa Sudamericana și 7 titluri naționale (Apertura și Clausura). Recent, la finele lunii noiembrie, River Plate a câștigat din nou titlul în Argentina, cu trei etape înainte de finalul campionatului.

Marcelo Gallardo a fost și jucător al echipei River Plate, evoluând pe postul de mijlocaș.

River Plate este singura echipă sud-americană care a jucat oficial împotriva unei formații din România. Se întâmpla pe 5 decembrie 1986, în finala Cupei Intercontinentale, la Tokyo, când River Plate a câștigat trofeul după 1-0 cu Steaua.

ADVERTISEMENT