News

Momentul adorabil în care o fetiţă doarme alături de căţelul ei în timp ce-şi ţine în braţe pisica

07.10.2020 | 23:46
Momentul adorabil in care o fetita doarme alaturi de catelul ei in timp cesi tine in brate pisica
ADVERTISEMENT

O mămică a surprins momentul în care fetița ei și cele două animăluțe de companie dorm împreună, făcând tot internetul să lăcrimeze de emoție.

În imagini se poate vedea cum micuța din China doarme alături de cățelul Dabao și pisicuța Motor, astfel că mama a simțit nevoia să imortalizeze momentul.

ADVERTISEMENT

Inimile a milioane de internauți au fost topite în momentul în care au văzut imaginile adorabile cu cei trei prieteni, potrivit presei din China.

Prietenie adorabilă între o fetiţă, un câine şi o pisică

Se știe că relația dintre copii și animalele de companie este mereu una specială, însă cazul celor două patrupede din China pare să depășească orice barieră.

ADVERTISEMENT

Fetița în vârstă de doar 3 anișori doarme îmbrățișată alături de prietenii ei pufoși, pisicuța Motor și cățelușul Dabao, făcându-și mama să plângă de fericire, în ceea ce poate fi numit viralul anului, conform Daily Mail.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA VIDEO CU FETIȚA ȘI CEI MAI BUNI PRIETENI AI EI

Din imagini se vede cum ambele animăluțe sunt foarte protectoare cu copilul și încearcă să o protejeze pe fetiță de frig, lucru remarcat de milioanele de oameni care au lăsat comentarii sau au dat like la postare.

ADVERTISEMENT
Fetița, alături de câine și pisică
Fetița, alături de câine și pisică

Fetița și cei doi prieteni ai săi sunt foarte cunoscuți în special în provincia Heilongjiand din China și sunt urmăriți de 3.5 milioane de oameni pe platforma socială Douyin, o aplicație similară TikTok.

De când am născut, câinele nu a mai distrus mobila, iar pisica s-a oprit din zgâriat pereții”, a scris mama uimită de prietenia miraculoasă dintre fiica sa și cei doi puricoși.

ADVERTISEMENT

„Pisica protejează fetița peste tot unde merge”, a completat femeia. „Ai un câine, o pisică și un copil, sunt atât de gelos pe tine”, i-a scris un internaut.

Ce fetiță norocoasă, se vede că animalele o iubesc foarte mult și fac tot ce vrea ea”, a punctat un alt internaut.

ADVERTISEMENT
Tags: