News

Momentul care l-a lăsat mască pe Ion Ţiriac. Ce i-a transmis un copil: “Câți ani ai, Vasilică?”

Ion Ţiriac a dezvăluit un moment amuzant, care l-a prins pe picior greşit, iar cel care i-a atras atenţia a fost un simplu puşti.
31.03.2024 | 21:44
Momentul care la lasat masca pe Ion Tiriac Ce ia transmis un copil Cati ani ai Vasilica
Ion Ţiriac, prezentând un Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

A devenit obişnuinţă ca Ion Ţiriac să-şi expună anual, în mod public, maşinile pe care le are în garaj, eveniment care se întâmplă la începutul toamnei. Anul trecut, în luna septembrie, a avut loc a treia ediţie, la care vizitatorii au putut admira gratuti 70 de maşini din Galeria Ţiriac Collection şi contra-cost alte aproape 200.

Galeria auto a lui Ion Ţiriac, locul trei în lume

Ion Ţiriac a rememorat recent unul dintre episoadele petrecute în timpul expoziţiei, mărturisind că a fost pus în dificultate chiar de către un copil. De altfel, el a ţinut să sublinieze uriaşa diferenţă dintre generaţia actuală de copii şi cea de pe vremea sa.

ADVERTISEMENT

“La expoziția mea de mașini, cea mai mare satisfacție a mea sunt ăia 500-1.000 de copii pe săptămână. Trimit autobuzul la școală, îi ia, vin, văd două ore, îi duc înapoi cu autobuzul la școală.

Unul îmi zice: ‘Domnu Țiriac, nu-i corect, mașina asta de care spui dumneata că a fost a lui Elton John… Este adevărat, dar nu a cumpărat-o nouă’.

ADVERTISEMENT

‘Câți ani ai, Vasilică?’, îl întreb. Zice: ‘Am 13 ani!’. ‘Și de unde știi, mă?’. ‘Păi ne-ați spus acum 6 luni să venim aici și am citit pe internet’.

Asta e generația de azi, generația internet. Nu mai este e aia în care fugeam noi peste tot, cu Năstase desculț. S-au terminat vremurile alea”, a spus Ion Țiriac, la emisiunea “Prietenii lui Ovidiu”.

ADVERTISEMENT

Galeria Ţiriac Collection unde pot fi admirate sute de maşini deosebite, a fost plasată pe locul 3 în topul mondial al galeriilor auto întocmit de britanicii de la Auto Trader.

În momentul de faţă, galeria deţinută de miliardarul român este singura din lume care are toate cele şapte modele Rolls Royce Phantom ale seriei I-VII, inclusiv două unităti din seria a IV-a, cea mai exclusivistă generaţie Rolls Royce fabricată vreodată.

ADVERTISEMENT

Cel mai vechi exemplar al colecției este un Hurtu 3 1/2 Quadricycle, fabricat în 1899, un exponat de o valoare inestimabilă în condiţiile în care în prezent mai există doar șapte astfel de modele.

ADVERTISEMENT
Tags:
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Cine sunt autorii crimei din Crângași. De la ce a pornit scandalul
Noi reguli pentru ITP. Președintele Iohannis a promulgat legea
Noi reguli pentru ITP. Președintele Iohannis a promulgat legea
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților