Sport

Patrick Mouratoglou, luat peste picior de Țiriac Jr. după ce TAS i-a redus supendarea Simonei Halep. Foto

Patrick Mouratoglou a ajuns subiect de bancuri după ce Simonei Halep i-a fost redusă suspendarea la TAS. Țiriac Jr. l-a ironizat pe antrenorul francez.
06.03.2024 | 21:59
Patrick Mouratoglou luat peste picior de Tiriac Jr dupa ce TAS ia redus supendarea Simonei Halep Foto
Patrick Mouratoglou, luat peste picior de Țiriac Jr. după ce TAS i-a redus supendarea Simonei Halep. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ion Ion Țiriac a făcut mișto de Patrick Mouratoglou. Fiul omului de afaceri Ion Țiriac a râs de antrenorul francez după ce TAS i-a redus Simonei Halep suspendarea de patru ani pe care o primise de la ITIA.

Patrick Mouratoglou, subiect de glume pentru Țiriac Jr.

Ion Ion Țiriac (47 de ani), fost jucător de tenis și apropiat al Simonei Halep, a reacționat pe internet, după ce TAS a dat verdicul în cazul Simonei Halep.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ion Țiriac (84 de ani) l-a ironizat pe Patrick Mouratoglou (53 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep, cel pe care multă lume îl consideră principalul vinovat pentru situația în care a fost pusă fosta câștigătoare de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019).

Ion Ion Țiriac a postat pe social media o fotografie cu Patrick Mouratoglou, alături de care a adăugat următorul text: „Uneori, o imagine nu are nevoie de explicații”, a fost mesajul lui Țiriac Jr., pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
patrick mouratoglou
Imaginea postată de Țiriac Jr. cu Patrick Mouratoglou / Foto: Instagram @alexandrutiriac

Când revine Halep pe terenul de tenis

S-a decis și care este primul turneu la care poate reveni pe teren sportiva din Constanța. Halep n-a mai jucat tenis într-un turneu oficial de la US Open 2022. Astfel fostul lider WTA poate reveni pe teren după o pauza de 19 luni

Simona a primit un wildcard din partea directorului turneului de la Miami, James Blake, conform Antena 3. Este de așteptat ca românca să accepte, având în vedere că nu a întrerupt pregătirea pe perioada suspendării.

ADVERTISEMENT

„Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie.

Se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

ADVERTISEMENT

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, a menționat James Blake, directorul turneului Miami Open 2024, turneu care va avea loc în perioada 17-24 martie.

ADVERTISEMENT