Life

Momentul înfiorător în care o femeie e lovită de un elefant. Ce îi făcuse animalului – Video

O femeie a fost lovită de un elefant. Se pare că animalul nu a mai rezistat în fața gesturilor făcute de aceasta. Momentul a devenit viral pe internet.
29.04.2023 | 16:39
Momentul infiorator in care o femeie e lovita de un elefant Ce ii facuse animalului   Video
Cum a ajuns o femeie să fie lovită de un elefant. Sursă foto: Twitter / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O femeie a fost la un pas distanță de o adevărată tragedie. Aceasta a fost lovită de un elefant. Se pare că animalul nu a mai rezistat în fața gesturilor făcute de aceasta constant, pentru o simplă filmare pe rețelele de socializare.

O femeie a fost lovită de un elefant

Și totuși ce a făcut femeia de a ajuns să fie lovită de un elefant? Tragedia a avut loc în India. Respectiva femeie a tachinat animalul cu banane, până în punctul în care elefantul și-a pierdut cumpătul și a năvălit agresiv asupra ei, relatează The Sun.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost făcute publice pe Twitter și au devenit virale. Aici putem observa cum respectiva femeie ține bananele spre gura elefantului. Zâmbește, se simte bine, însă mai apoi simte nevoia să se retragă brusc.

Ulterior, elefantul se apropie de ea și se pregătește de atac. Fără a-și da seama, într-un singur moment, femeia a ajuns să fie lovită de animal  cu toată forța. Susanta Nanda, un ofițer al Serviciului Forestier din India, a făcut publice imaginile.

ADVERTISEMENT

Acesta a vrut să îi avertizeze pe toți cei care fac astfel de gesturi în fața animalelor sălbatice. Nu poți păcăli un elefant deși este îmblânzit. Sunt printre cele mai inteligente animale care se află în captivitate”, a precizat sursa citată.

Trebuie menționat că ofițerul postează constant clipuri video, astfel încât turiștii din zonă să fie conștienți de pericolele la care se expun. Cât despre starea femeii care a fost lovită de elefant, nu se cunosc detalii despre ce s-a întâmplat cu ea mai departe ori dacă este grav rănită.

ADVERTISEMENT

Un dresor a fost atacat de un leu în timpul unui număr de circ

Amintim că nu puține au fost cazurile de-a lungul anilor în care animalele sălbatice au scăpat de sub control. Dovada cea mai clară este povestea unui dresor de circ care a ajuns să fie atacat chiar de leul alături de care își efectua numărul.

Întreaga situație s-a produs în Rusia, în timpul unui număr de circ. O leoaică care părea că are o dispută cu un alt leu din cușcă s-a năpustit asupra dresorului. Bărbatul a avut norocul să se folosească de bastonul lui și să se salveze.

ADVERTISEMENT

Deși a fost atacat de două ori, în final, acesta a reușit să scape cu viață. În rândul publicului însă s-a creat un adevărat haos. O femeie însărcinată prezentă la circ a avut de suferit în urma întregii experiențe traumatizante.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze