Life

Momentul viral de Crăciun din Las Fierbinți. Primarul Vasile: ”Numai printr-o minune nu avem zece Colectiv. Numai printr-o minune nu avem zece Maternitatea Giuleşti”

Las Fierbinți a ajuns viral de Crăciun după monologul primarul Vasile care afirmă că doar o minune ne-a ferit de un nou episod ”Colectiv” sau ”Maternitatea Giuleşti”!
26.12.2022 | 14:58
Momentul viral de Craciun din Las Fierbinti Primarul Vasile Numai printro minune nu avem zece Colectiv Numai printro minune nu avem zece Maternitatea Giulesti
Momentul viral de Crăciun din Las Fierbinți. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

An de an serialul de comedie Las Fierbinți ne-a obișnuit cu mesajele cu subînțeles transmise prin vocile lui Celentano, Firicel sau Robi. În episodul special de la finalul lui 2022 primarul Vasile a ţinut monologul care s-a viralizat datorită vorbelor de duh în care s-au regăsit convingerile foarte multor urmăritori: ”Numai printr-o minune nu avem zece Colectiv. Numai printr-o minune nu avem zece Maternitatea Giuleşti”.

”Numai printr-o minune nu avem zece Colectiv sau zece Maternitatea Giuleşti”

Renumitul primar Vasile din Las Fierbinți prezintă prin intermediul monologului său un adevăr dureros despre ceea ce se întâmplă în România în acest moment, susținând că este o „minune” că țara noastră mai există pe harta lumii.

ADVERTISEMENT

De asemenea, acesta punctează că numai printr-o minune mai merg trenurile pe şinele astea vechi şi neschimbate de 50 de ani și tot printr-o minune nu avem zece Colectiv sau zece Maternitatea Giuleşti.

Şi tot azi, aceeaşi persoană avea în cap să facă o minune, o minune în ziua de Crăciun. O minune? La noi în ţară? O minune în România? Păi, fraţilor, România e o minune. E o minune că încă mai există pe hartă. Numai printr-o minune mai merg trenurile pe şinele astea vechi şi neschimbate de 50 de ani. Numai printr-o minune nu avem zece Colectiv. Numai printr-o minune nu avem 10 Maternitatea Giuleşti”, a mărturisit primarul Vasile din Las Fierbinți.

ADVERTISEMENT

”Regulile azi sunt aşa, mâine sunt altfel”

Conducătorul comunității din Las Fierbinți nu omite din monologul lui nici faptul că România nu are niciun sistem și nicio regulă. Regulile fiind schimbate de pe o zi pe alta, după cum bate vântul.

România merge printr-o minune. Nu merge după un plan, după un manual. Pentru că nu există niciun sistem, nicio regulă. Totul se face după ureche. Regulie azi sunt aşa, mâine sunt altfel. După cum bate vântul şi după cât e de mare foamea de bani acolo sus. Şi avem şi noroc că orice minune ine doar trei zile. La noi merge aşa de zeci de ani. Mă, merge aşa de zeci de ani, tu-i Raiul mă-sii de politic.

ADVERTISEMENT

Aş vrea să închei. E Crăciun şi dacă nu credeţi în minuni, vă arăt eu una acum:

Acum vorbesc ca om, dar mai ales ca om politic. În noaptea sfântă de Crăciun, Îmi cer iertare. Vă rog să mă iertaţi că nu am putut să fac nimic, dar vă promit că de la anul o să fac de zece ori pe-atât. E bine să credeţi în minuni, dar e mai important să credeţi în voi. E cel mai important”, a spus primarul Vasile în discursul său ţinut în faţa sătenilor din Las Fierbinţi.

Conform celor de la Paginademedia, episodul realizat cu ajutorul lui Adrian Văncică (actorul care-l joacă pe Celentano) a fost lider de audienţa pe interval, cu cifre de două ori peste ”Singur Acasă 3”, difuzat de Antena 1.

ADVERTISEMENT